To je to što me zanima!

Tko je bio na Plitvicama za 50 kn, bio je. Opet će poskupjeti

Cijena ulaznica na Plitvička jezera prvo će s 50 porasti na 90 kuna, a onda i na 200, rekao je ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera Tomislav Kovačević u gostovanju na HRT-u...
Vidi originalni članak

Kao što vjerojatno znate i sami, na Plitvička jezera neko se vrijeme moglo ući po nezapamćeno niskih 50 kuna, a ravnatelj Tomislav Kovačević objasnio je kako su uveli dva promotivna tjedna kako bi nacionalni park moglo posjetiti domaće pučanstvo. 

- Hrvatska je javnost možda manje upoznata činjenicom da je od 1. studenog pa skroz do 1. ožujka cijena vrlo povoljna. Ona je godinama bila 60 kuna, ove će godine biti 80 kuna, dakle, ponovno prihvatljivo. Tko je jednom vidio Plitvice pod snijegom, taj će se sigurno ponovno vratiti, rekao je Kovačević u razgovoru za HRT te pojasnio da će se cijena karte s trenutnih 50 prvo dići na 90, a onda i na 200 kuna.  

Kovačević je rekao da su ove godine dobro startali na početku, ali se zbog situacije s korona virusom dogodila stanka. Međutim, zadovoljan je trendom nakon 11. svibnja.

- Gotovo da mogu reći da je sezona počela na Plitvičkim jezerima, bez obzira na to što imamo promotivno proljeće. Svaki dan imamo 5000 i više posjetitelja, a to je ograničen broj, 50 posto od onoga što mi inače primamo, rekao je Kovačević.

Kovačević je naveo da je zbog zaštite na Plitvicama uvedeno jednosmjerno kretanje i nema više vožnje brodom na dugačkoj relaciji, a isključena je i vožnja vlakom.
 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • souljaboy6 25.05.2020.

    kakvi jadnici kad je sve stalo onda su i hrvati pozeljni, a cin ima ikakve sanse za turiste odma se dize cijena , dabog da vam sve izgorilo ovo lito

  • Usora1 24.05.2020.

    700 novih uhljeba = 2 do 3 tisuce glasova za hdz. bogami zna coric racunati, ja mislio zna samo frizirati cv za nepropisno zaposljavanje.

  • ARMAGEDON 24.05.2020.

    bio sam to iskoristiti ,mislim posjet Plitvicama po 50 kuna premda mogu platiti i veću cijenu no žalosno je bilo gledati sve te ljude koji su spali na tu nisku cijenu ! Cilo vrime sam se pitao za koga li će svi ti ljudi glasovati na izborima i tko ih je spustio tako nisko da na Plitvice idu po cijeni od 50 Kuna !!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare