To je to što me zanima!

Tko je propucani muškarac u Splitu: Pokušao je ubiti redara, u zatvoru ga nokautirao boksač

Čubelić je 2014. osuđen na pet godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubojstva poznatog splitskog redara Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus
Vidi originalni članak

Na splitskim Skalicama utorak je u popodnevnim satima došlo do pucnjave u kojoj je jedan muškarac ranjen u potkoljenicu. Kako doznajemo, riječ o Josipu Čubeliću zvanom Čubi koji je od ranije poznat policiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je bio pri svijesti, a u pomoć su brzo došle medicinska sestra i doktorica iz obližnjeg Doma zdravlja. 

Sudili mu zbog napada na redara

Čubelić je 2014. osuđen na pet godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubojstva poznatog splitskog redara Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus.  

Njega je propucao na asfaltu Velebitske ulice, usred bijela dana. Nakon što je odslužio tri četvrtine kazne, uvjetno je pušten na slobodu 2017. 

DRAMA NA SKALICAMA Nastavlja se potraga u Splitu, ranjeni muškarac je u bolnici. Policija je objavila koga traže

Iste godine teretilo ga se da je upucao Marija Bečića, nekadašnjeg "mistera turizma Dalmacije" u mjestu Srinjine kod Splita. On se tada javio policiji i rekao kako nije imao veze s tim incidentom.

Nokautirali ga u zatvoru

Dok je Čubelić bio u splitskom zatvoru na Bilicama zbog pokušaja ubojstva Ace Rusa, nokautirao ga je bivši boksački prvak Ante Bilić Baraba

Čubelić bio je bez svijesti sedam minuta nakon napada Barabe. Navodno ga je Baraba napao jer je za njega Čuba pričao da je kukavica te da je s leđa ubio Marijana Bilića Kovačevića, zvanog Kovu.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • ŽivilaHrvatska 12.04.2023.

    Treba ih sve odvesti na vrh zgrade od 20-et metara i pustit da se pošibaju,al golim rukama .... paa ko osta osta 🤣

  • miroljub1 11.04.2023.

    Svi ti  na  koje se  puca  i ti koji  pucaju   su   sve  neki   fini  ljudi, ali  izgleda  da slabo  nišane. Oni  nikada  ne  bi  postali lovci  , loši strijelci a i  ne mogu  lagati   da su  kao  nešto  pogodili i  ulovili  jer  im  lovina  pobjegne  kod  doktora .

  • Gregur 11.04.2023.

    Treba pročešljati unutarnju kontrolu splitske policije.. sve olos i narkomani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare