To je to što me zanima!

Tko je srušio jordanski avion? SAD sada tvrdi da ISIL nije

Jordanski vojni avion se srušio u Siriji, a pilot je zarobljen. ISIL tvrdi da su oni oborili zrakoplov. Amerika je to demantirala. Ipak nisu rekli tko je zrakoplov srušio
Vidi originalni članak

Vojni zrakoplov koji se srušio u Siriji nisu pogodili pripadnici ISIL-a, tvrdi SAD. Podsjetimo, tijekom srijede objavljena je informacija da je u Siriji, prvi put nakon što su saveznici napali ekstremiste, srušen jordanski vojni avion. Javio se ISIL koji je tvrdio da su oni srušili avion. Amerika je, piše BBC, to u srijedu navečer demantirala. No nisu rekli tko je avion srušio. Ipak, potvrdili su informaciju da su pripadnici ISIL-a zarobili pilota. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Snygging 25.12.2014.

    Čudni ti Ameri... Mali borbeni avion imaju na radarima i mogu demantirati ko ga je srušio a velike putničke zrakoplove iznad Ukrajine ili onaj Malezijski nemaju pojma ni ko je srušio ni gdje su.. Čudna ta njihvoa selektivna tehnika... Lopovska posla.

  • colonelo 25.12.2014.

    ... jordanski zrakoplov ? ... vjerojatno MIG-21 ... da su "vrhovni komandant" pravi put i potrčko kotromanović poslali našeg jedino poletljivog lovca-bombardera, taj bi sam od sebe pao a nitko živ ne bi mogao utvrditi od čega ... strava ...

  • slavonija 25.12.2014.

    za nesretnog pilota bi bilo bolje da je poginuo pri padu...sada ne može ni zamisliti što ga čeka kod tih gnusnih spodoba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare