To je to što me zanima!

'Tko ne skreše dovoljno u resoru, ići će na popravni'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nije naređeno koliko tko mora uštedjeti u svom ministarstvu, ali ako u Vladi ne budu zadovoljni, ti će ministri morati na popravni prije proračuna
Vidi originalni članak

Premijer Sanader dao je zadaću svim ministrima da do sredine idućeg tjedna predaju plan ušteda po svojim resorima. Kako je rekao, nije naređeno koliko tko mora uštedjeti, ali ne budu li uštedama zadovoljni u Vladi, morat će na popravni ispit.
- Hoće li se ići na zamrzavanje plaća u državi još je otvoreno pitanje jer se Vlada mora dogovoriti sa socijalnim partnerima - rekao je Sanader. Nitko nije želio reći od kojih se ministarstava očekuju najveće uštede, ali to će se vidjeti u rebalansu proračuna koji mora biti gotov do kraja ožujka.
Vlada ne namjerava odustati od infrastrukturnih projekata jer su, kako kaže Sanade,r oni zamašnjak gospodarstva. Podsjeća da novac za Pelješki most nije proračunska stavka, a najavljuje da će se infrastrukturni projekti još proširiti, vjerojatno kroz koncesiju ili javno privatno partnerstvo.
- Vlada će učiniti sve da kroz ovu krizu izađemo što manje okrznuti. Hrvatsko društvo pokazalo je u prošlosti svoju žilavost, otpornost i sposobnost da rješi probleme i izađe iz svih kriza. To će biti i ovaj put - poručio je Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sara70 27.02.2009.

    a vidim kresu i oni al kako ,pogledajte aranzman na stolu preljepo al koliko to kostaa i tako danas na 5 stolova hmmmmm

  • tužni šokac 27.02.2009.

    sve je to kasno nema plaći otkazi krenuli a vi se zaj...... moja je firma iz siska hid.... opljačkana 1992-95 imam uspomenu na dionice vrijednosti 24000 kuna koji nevrijedi ništa vi ste to znali ali vas to nije zanimalo i sada vi riješili napravit reda kasno gospodo riknuli smo skupa sa vama

Komentiraj...
Vidi sve komentare