To je to što me zanima!

'Tko se sa mnom ne slaže, nije me briga, u manjini je'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vinko Brkan u polusatnom se, ne baš suvislome monologu, dotaknuo 'globalizovane' krize, sporta, bezglavih medija, partnera i lokalnih tema...
Vidi originalni članak

Na 19. rođendan trogirskog HDZ-a predsjednik ogranka Vinko Brkan stigao je nepripremljen. Govor nije napisao pa je okupljenima priznao da ga je uhvatila trema. Teško je disao i zastajkivao, pozdravljao prisutne uz doskočicu “neka ga s nama”. Brzo se opustio i u polusatnom, ne baš suvislome monologu, dotaknuo se “globalizovane” krize, bezglavih medija, koalicijskih partnera, sporta i lokalnih tema. Brkljan je ustvrdio da je snaga HDZ-a u klanovima. Uvjeravao je sebe i okupljene da će na lokalnim izborima pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • jase02 10.03.2009.

    Evo, kome se neda baš cijeli ovaj govor slušati, najbitnije ću izvući: - \"ekskluzivno za one koji nisu čitali medije\" - \"tamo bukvama i ostalima nema mjesta\" - \"sve su krivi GLOBALIZOVANI MEDIJI\" - \"nekakva IFRASTRUKTURA\" - \"u zdanje vrijeme nijedan vrtić nije po propisima, bravo gos....\" - \"POKRENULI smo brigu prema ŠVERU\" - \"znate šta je AZBEST, trnita, salonitne cijevi, čemu oni MEDIJ Ikoji su sve samo ne hrvatski daju važnost, KAO DA JE AZBEST ŠTETAN, SVI PIJEMO VODU IZ SALONITNIH CIJEVI I SVI SMO ŽIVI\" - \"u našoj se hrvatskoj lijepo živi, ovdje je stvarno lijepo i divno i krasno I NEMOJTE VIŠE ČITAT NOVINE\" Najbolje da više ne čitamo ništa, možda ćemo biti uspješni poput gospodina Brnaka.

  • jase02 10.03.2009.

    Gospodin Brkan je pastir iz Bristivice, bez ikakve škole. Isti se stalno poziva na branitelje. G. Brkan je sa pastirskom školom u ovih 5 godina o kojima priča uspio slijedeće: - umirovljen je kao hrvatski branitelj, branio je Split sa rive, naravno i tu je netko morao držati crtu bojišnice, - sagradio je kuću, - zaposlio sve pastire iz Bristivice u upravu grada, - dogradonačelnik je grada Trogira, - visoko pozicionirani HDZ-ovac, - predsjednik je NK Trogir, - ima još dosta funkcija za koje neznam sada, a što je najsmješnije mislim da ih nezna ni on sam. Sve je to moguće ukoliko sve dužnosnike možete oslovljavati imenonom kao da su sa vama čuvali ovce.

  • jase02 10.03.2009.

    Sve one koji su ovo pogledali i zgroženi su ili se možda čudom čude te misle kako je ovo dno dna, moram obavijestiti da je ovo jedan od najboljih i najsuvislijih govora gospodina Brkana. Vjerujem da se je danima pripremao za ovaj govor jer on inače nije ovako elokventan. Njegovi su istupi i nastupi inače puno žalosniji. Šteta što do sada nije izlazio u javnost. Sve do sada sam bila uvjerena kako nitko u samom vrhu HDZ-a nije upoznao gospodina Brkana inače bi ga naravno hitno maknuli iz uprave grada a još brže sa visokog mjesta HDZ-a. Nakon što sam odgledala ovaj video, tek mi je sada mučno. Sva ova svita na nečuvene budaleštine koje je Brkan izgovorio se smije i plješće. Smije se i Brkan sebi i njima. Meni je bilo u početku smiješno, sad mi se već plače kad vidim tko sa nama sve upravlja. Sad to nije više samo pastir (poslije ću objasniti) Brkan već i ostali pajdaši i pastiri. Stvarno smo obične ovce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare