To je to što me zanima!

Tko su Slovenke koje su u Srbiji uhitili u čarapama: Sestre vode brigu o markama i putovanjima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Seatu su uhićene H. V. (29) i H. B. (24) imale tajni pretinac u gepeku, a srpski Kurir navodi kako se radi o sestrama s Kosova i Metohije te da se na društvenim mrežama hvale raskošnim životom i šopinzima
Vidi originalni članak

Srpski MUP danas je objavio snimku uhićenja dvije slovenske državljanke u čarapama u Beogradu pod sumnjom za neovlaštenu proizvodnju i prodaju opojnih droga, a Kurir navodi kako se radi o sestrama s područja Kosova i Metohije koje se hvale luksuznim životom na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uhićene H. V. (29) i H. B. (24) imale tajni pretinac u gepeku u kojem je policija pronašla 48 paketa s marihuanom, a sumnja se da su istu prevozile dalje zbog preprodaje. Zaplijenili su im 30 kila marihuane.

- Zajedno idu u kupovinu, pa su na slikama često markirane torbe i obuća, a ove jako vode računa da budu u trendu kad je u pitanju izgled, a mnogo nalikuju - kaže izvor za spomenuti portal.

U akciji su sudjelovali srpski MUP, krim policija i više javno tužilaštvo Srbije. Slovenkama su odredili pritvor do 48 sati nakon čega će ih privesti tužiteljstvu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • marko035 08.02.2023.

    opg ?

  • 08.02.2023.

    slovenke sa kosova i metohije u čarapama...malo se izgubih

  • DjuroMutabdzic 08.02.2023.

    Albanke sa Slovenskim Drzavljanstvom kratko i jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare