To je to što me zanima!

'To da nam čistačica radi kao medicinska sestra je glupost'

Ta dva posla nemaju i ne mogu imati veze jedan s drugim, osim što su oba na odjelu, kaže sanacijski upravitelj Opće bolnice Varaždin nakon anonimne prijave
Vidi originalni članak

Nakon slučaja u bjelovarskoj bolnici, RTL-u je došao anoniman dopis u kojem se upozorava na navodna neprimjerena zaduženja određene čistačice i u novomarofskoj bolnici. Zatražili smo komentar od Mladena Smoljanca, sanacijskog upravitelja Opće bolnice Varaždin, kojoj je nedavno pripojena novomarofska Specijalna bolnica za kronične bolesti (kojoj je prije integracije i postupaka sanacije također on bio na čelu).

- Rekao sam sam sebi da na anonimke više nikad neću odgovarati, neka izađe tko hoće i kaže što ima... Ali dobro. Dakle, to su potpune gluposti, da čistačica radi kao sestra. One imaju ugovor s opisom radnog mjesta čistačice i to i rade. Ta dva posla nemaju i ne mogu imati veze jedan s drugim, osim što su oba na odjelu - kratko nam je odgovorio Smoljanec. 

U Novom Marofu nema operacija.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brišu me 11.09.2014.

    pes se češe kad ga svrbi, drug sanacijski se zapjenil u obrani smutljivaca. da prazne katetere, dijele hranu i pomažu (rade umjesto sestara) znam, za operacije neznam. pišem jer sam vidio i osjetio

  • lionheart 11.09.2014.

    Gdje ima dima ima i vatre ;)

  • user_140683 10.09.2014.

    Kad budem išel na operaciju najprije budem postrojjil svo osoblje operacione sale da se slućajno nebi zavukla kakva čistačica pa da mi u trbuhu zaboravi metlu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare