To je to što me zanima!

'To nije vulgarno, nego je jadno. Htio se pokazati. Super kupaći!

Nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović nazvao nasilnikom bez mišića, Gordan Jandroković odgovorio mu je objavljivanjem svoje fotografije u kupaćim gaćicama
Vidi originalni članak

Ne znam je l' se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao - rekao je predsjednik Zoran Milanović o fotografiji u kupaćim gaćicama koju je objavio Gordan Jandroković, prenosi N1.

Jandroković je fotografiju objavio kao odgovor na Milanovićev komentar o tome da je on 'nasilnik bez mišića'.

NISAM NASILNIK Jandroković u kupaćim gaćama odgovara Zokiju: Klaun kaže da nemam mišiće, prosudite sami

- Možda bi, ne znam, mogao to proširiti na njegovog šefa da bude jedan objedinjeni, ono, skini mi se. U duhu skidanja. Ne, ne, ne, ne bih, ne bih. Ne bih, mislim, to je njegova stvar. Ima djecu, ima familiju, prijatelje. Ako se njima to sviđa, mislim, super - rekao je Milanović.

Milanović je Jandrokovićev potez ocijenio jadnim.

- To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Ovo za mišiće sam mislio preneseno, ne doslovno. A kako on sve shvaća doslovno i kako je pun nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaći! Kaj još ima, Bog. Dobro je, nisam riknuo od smijeha - rekao je Milanović.

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

Idi na 24sata

Komentari 431

  • jeep 14.05.2021.

    Hadezrovdka bojna na dijelu.

  • adlla 14.05.2021.

    Mislim da je pola -pola ,pola covjek pola riba,,.

  • urnebes 14.05.2021.

    njonjo ko Mr. Burns iz Simpsona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare