To je to što me zanima!

'To što Kolinda govori nema veze sa zdravom pameću...'

Predsjednica je ranije rekla kako bi ona vratila novce na mjestu savjetnika u Agrokoru, no Beljak poručuje da su to legalno stečeni, iako nemoralno, novci ako postoje ugovori...
Vidi originalni članak

SDP-ov zastupnik Peđa Grbin poručio je u petak kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović hodajući skandal. Na aferu Hotmail, nakon 10 dana šutnje, istaknuo je, reagirala je samo zato što je morala jer su mediji ukazali na to da se ne izjašnjava.

- Hrvatska je vjerojatno u najdužoj kampanji za predsjedničke izbore. Sve što predsjednica radi usmjereno je jedino na kampanju za predstojeće predsjedničke izbore. Ona je spremna dovesti svoj položaj, ugled pozicije koju obnaša i ugled Hrvatske samo da bi dobila još jedan mandat. To je skandalozno. Ona je naprosto hodajući skandal - poručio je.

'NIJE POSTUPALA TRANSPARENTNO' Povjerenstvo pokreće postupak protiv bivše ministrice Dalić

Čelnik HSS-a Krešo Beljak također smatra da je predsjednica Grabar-Kitarović u predizbornoj kampanji i poručuje da to "što ona govori nema veze sa zdravom pameću."

Predsjednica je ranije rekla kako bi ona vratila novce na mjestu savjetnika u Agrokoru, no Beljak poručuje da su to legalno stečeni, iako nemoralno, novci ako postoje ugovori.

- Tu svakako ima posla za državne institucije, DORH, Uskok, a ovo što radi predsjednica je bacanje pijeska u oči javnosti - poručio je.

"MORALI SMO BITI BRZI" Premijer: Dalić je imala ključnu ulogu da brine o gospodarstvu

Pozvao je i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da "se ne bavi trivijalnostima i da podigne kaznene prijave protiv premijera, Dalić, Zdravka Marića, Ramljaka i svih onih koji su sudjelovali u mailovima."

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Šumar66 20.05.2018.

    moj krešo nitko od vas nema pameti a ni srama

  • dldaante 20.05.2018.

    neznam jeli se Beljak ponovo aktiviro nestao mi je auto radio u posjeti Zagrebu

  • ramokatolik 20.05.2018.

    Svi pričaju gluposti ali nitko se ne može usporediti sa beeeeljom i peđom oni su prvaci gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare