To je to što me zanima!

Todorić će uz Super Konzume graditi pet benzinskih postaja

Ivica Todorić otvorit će pet benzinskih postaja uz svoje Super Konzum prodavaonice koje će raditi na principu samoposluge i bit će potpuno automatizirane
Vidi originalni članak

Ivica Todorić otvorit će pet benzinskih postaja uz svoje Super Konzum prodavaonice koje će raditi na principu samoposluge i bit će potpuno automatizirane, javlja Poslovni dnevnik. Agrokor je izvijestio da su u tijeku 'završne pripreme dobivanja provedbeno-planske dokumentacije kako bi se moglo početi s izgradnjom'. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kova_sb 29.06.2011.

    Pa kada serete po njemu, ajd recite gdje je naj bolje raditi nigdje, jer svi žele izvući od vas maximum, a plača ista. Sviđao se on vama ili ne, nego ja podržavam njega, pa gospodo, Ivice, Ante ako čitate ovaj komentar javite mi se jer bih želio raditi!

  • slaaaven 29.06.2011.

    pametan čovjek ,zaokružuje proizvodnju,svoj biodiesel iz Vrbovca će točit na svojim pumpama. Narode prekasno se budite , već je sve zauzeto, privatizirano,monopolizirano, jest ćemo, pit i radit šta nam kažu gospoda izabrani.Živjela nam ovakva Hrvatska.

  • Soap MacTavish 28.06.2011.

    ajde ne serite tu neuke seljacine... taj Todorić mozda je takav kakvim ga opisujete, a mozda nije.... barem je samo u Belje d.d. zaposlio 15000 Hrvata, a sta ste vi napravili????? Hvala ljepa, i molim Vas jezicinu za zube

Komentiraj...
Vidi sve komentare