To je to što me zanima!

Todorić tvrdi: Ministar Marić dolazio mi je na tajne sastanke

Kako je Marić uglavnom šutio, Todorić danas pretpostavlja da je bio ozvučen na tim sastancima. Kaže da mu je prezentirao informacije o Agrokorovoj strategiji, investicijskom potencijalu, regionalnoj snazi
Vidi originalni članak

Ivica Todorić u srijedu je objavio novi post na svom blogu, u kojem navodi se fokusirao na ministra Zdravka Marića i rekao kako se s njime sastao dva puta, nakon što je 10. travnja prošle godine otišao iz Agrokora. 

NA SUDU U LONDONU Hoće li ga izručiti? Ročište za Todorića bit će 25. listopada

- Mene dosad nitko nije pitao o komunikaciji sa Zdravkom Marićem ili bilo kim drugim unutar hrvatskih struktura politike. Niti prije, ni poslije 10.4.2017. kada sam otišao iz Agrokora. Ni sa kime se nisam našao, sreo, niti ikoga zvao telefonom ili na bilo koji drugi način ostvarivao komunikaciju - tvrdi Todorić na blogu. 

Tvrdi kako su se sastanci dogovarali preko Ivana Crnjca i da bi Marić dolazio svojim autom na parking Doma sportova. Tamo ga je preuzeo njegov prijatelj koji ga je doveo u stan na Pantovčaku. Todorić je inicirao sastanke koji su trajali po sat vremena. 

GRABAR KITAROVIĆ: 'Ruske banke trebaju pomoći da se Agrokor postavi na noge'

Dodaje kako je Mariću prezentirao informacije o Agrokorovoj strategiji, investicijskom potencijalu, regionalnoj snazi, sinergijama, tehnološkim inovacijama i dugoročnoj viziji kompanije. 

Kako je Marić uglavnom šutio, Todorić danas pretpostavlja da je bio ozvučen.

PRIZNAO LAŽNE DOKUMENTE Informatičar iz Belišća lažirao prepiske za Mamića i Todorića?

- Sve kako bi s nekolicinom ljudi iz tek oformljene, hibridne Vlade i njihovim izvanistitucionalim skupinama radio protiv Agrokora, za vlastitu, i korist spomenutih izvaninstitucionalnih skupina poznatijih kao Borg Mreža - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ha eto 04.10.2018.

    Ne moguće, Marić ništa ne zna i nije ni bio tamo nikada

  • Budni 04.10.2018.

    Pa da porazgovara sa tatom, kaj napraviti da država plati dugove a firma ostane vaša!

  • 2 x general 04.10.2018.

    ako je i od gazde jovana , previše je. njega ne proganja sinkopa već naknadna pamet. što nije sr*o kad je bio u hrvatskoj???

Komentiraj...
Vidi sve komentare