To je to što me zanima!

Todorić vs. Tedeschi: Na svom blogu odgovorio na prozivke...

Emil Tedeschi je rekao da je Todorić pobjegao i ostavio svoje radnike i to je nazvao svinjarijom. Ivica Todorić mu je ubrzo odgovorio na svom blogu. Kaže da su Tedeschijeve interpretacije zlonamjerne
Vidi originalni članak

Emil Tedeschi, predsjednik uprave Atlantic Grupe, u emisiji HRT-a Poslovni tjedan oštro je kritizirao Ivicu Todorića, ali menadžment Agrokora.
- To što Ivica Todorić radi, to je svinjarija. Pobjeći i ostaviti brod sa više desetaka zaposlenih, ostaviti cijeli svoj tim da bude pod istragom i negdje iz daljine nekog komfora,  Londona, držati predavanje ukupnom hrvatskom gospodarstvu i društvu u cjelini, pa i šire, kako je on u pravu, a ovdje je evidentna rupa od više milijardi kuna, to govori o antivodstvu. Zbog toga ako govorimo jednu rečenicu što je lider – to je odgovoran vođa. Odgovoran vođa nikad ne bi dopustio ovakvu situaciju i nikad se ne bi ovako ponašao - rekao je Tedeschi.

TEDESCHI: 'Todorić je pobjegao i ostavio svoje radnike, to je svinjarija'
Na njegov intervju reagirao je sam Ivica Todorić.
- Gospodin Tedeschi daje si za pravo da komentira sve gospodarske tijekove u Republici Hrvatskoj, a njegova najnovija lavina potpuno neargumentiranih i zlonamjernih opservacija tiče se i Agrokora. Ne želim uopće polemizirati s Tedeschijem, no istine radi, samo ću podsjetiti kako su on i njegov management pridonijeli razvoju hrvatskog gospodarstva tek otvaranjem jednog malog pogona koji je ubrzo i zatvoren. Suprotno od gospodina Tedeschija moj tim je u Hrvatskoj od nule izgradio industrijske bisere koji su, unatoč nesposobnosti današnje izvanredne uprave, i dalje perjanice hrvatskoga gospodarstva. Njegove zlonamjerne interpretacije ne želim niti komentirati jer su vođene isključivo skrivenim interesima - napisao je Todorić na svom blogu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • giovanni123 12.12.2017.

    Opa dva poštena ..juhuuu evo sapunice

  • fiondica 12.12.2017.

    Koju drogu koristi ovaj? Ili je poremecaj zaista toliko velik da prelazi u shizofreniju. Umišlja stvari. Od kakve nule je in krenuo? Kakav politicki progon? Kad covjek pocne vidjeti bijele miseve nije dobro. Ovo je vec dublja psihijatrija.

  • Sucmuc 12.12.2017.

    Jedan se kaktiga obogatio na cvijeću a drugi na žvakaćama...neš ti poštenjačina sad su se našli prepucavati! Ajd se zakrvite pa da narod sve sazna...a ne ovak sve nešto u rukavicama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare