To je to što me zanima!

Todorići prošetali: Vidiš Milice, ovo ti je sve bilo od mog tatice

ZALJUBLJENI PAR Ivan i Milica Todorić nedavno su krstili prvo dijete, sina Vida. Slobodno vrijeme krate dugim šetnjama po centru Zagreba. S tatom se Ivan nije vidio već neko vrijeme
Vidi originalni članak

Dok se njegov tata prije koji mjesec proglasio građaninom Londona, najmlađi Todorićev sin Ivan (34) ne može bez svog Zagreba...
Sa suprugom Milicom (35) Ivan je jednu sparnu proljetnu večer iskoristio za ugodnu šetnju Zagrebom. Šetajući Masarykovom ulicom, novopečeni roditelji prošli su ispred jedne od Konzumovih trgovina.

U ŠVICARSKOJ Ponosna Iva Balent je nećaka Vida dočekala s velikim medom

 

- Sve su mu to uzeli. A on je to Hrvatima sve lijepo ostavio - vjerojatno je pomislio Todorić Junior, koji je u zadnje vrijeme bez nadzora roditelja. Oni, kao što svi znamo, u Londonu jedva krpaju kraj s krajem, ako je vjerovati tati Ivici.

FIZIČKI PROPAO Gazda: Zašto me žele uhvatiti? Pa ja sam izgradio Hrvatsku...

- Kad mi nema supruge, trošim svega 15 funti dnevno. Živimo vrlo skromno - rekao je napaćeni Todorić, koji se, eto, sa zlatnog toaleta iz Kulmerovih dvora morao preseliti u nekakvu elitnu londonsku četvrt Kensigton.

IZRUČENJE PITANJE MJESECA U Remetincu su spremni: Dragi Gazda, ovo su tvoji novi dvori

S tatom se Ivan nije vidio već neko vrijeme. Nije došao ni na krštenje unuka Vida. Ali sigurno će ga Ivan dočekati kad sleti u Zagreb. Zajedno s policijom. 
 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Putschii 11.05.2018.

    Pa to je toliko interesantno, kao kad se u Kini vreca rize sama od sebe prevrne.

  • P0WK 10.05.2018.

    Majko mila koji komad ima ovaj Todoric, cak je i visa od njega. I onda kazu da pare ne mogu kupiti ljubav, ako nista drugo barem ti daju mogucnost, jer Todo sigurno nebi imao ni mrvicu sanse bez milijona sa ovom.

  • djure 10.05.2018.

    Svaka čast da je uspio ovo dopeljat , ženska je avion i to ne onaj izraelski !

Komentiraj...
Vidi sve komentare