To je to što me zanima!

Todoriću ponudili da kupi trgovački lanac 'Union'?

Većinski vlasnik trgovačke tvrtke Union Hrvoje Sertić ponudio je tvrtku Ivici Todoriću i njegovom Agrokoru. Union ima problema zbog konkurencije
Vidi originalni članak

Većinski vlasnik trgovačke tvrtke Union Hrvoje Sertić ponudio je tu tvrtku Ivici Todoriću, piše Poslovni dnevnik. Na izravan upit iz Agrokora to opovrgavaju, sam Sertić šuti, dok mu bliski izvori tvrde da ne razmišlja o prodaji te da tvrtka raspolaže s rezervama dostatnim za prevladavanje aktualnih problema u poslovanju. Na kupnju je Todorić navodno pristao zbog zatvaranja poslovnica Uniona u susjedstvu Konzumovih trgovina. Neke bi ipak zadržao, no za sada se Todorić i Sertić razilaze oko cijene. Union u Zagrebu ima ima 32 trgovine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 1Broj 20.10.2009.

    boli me qrac za konzum.......................kupujem u ducanu koji se zove \"Zestoki\"...................ne idem za tu kunu - dve manje dva kilometra dalje u trgovinu ciji vlasnici izrabljuju MOJ narod.

  • Tornado 20.10.2009.

    Koji monopol Konzum ima u Hrvatskoj! I velike cijene! Kupujte u Lidlu, Bili, Mercatoru, Unionu, DM-u, kvartovskim dućanima, pa i Kerumu, bilo čemu samo ne Konzumu! Na početku sam vjerovala u onu njihovu akciju \"Kupujmo Hrvatsko\", ali svi znamo pozadinu toga. A to je samo dio priče o Konzumu. I od Vlade dobivaju tolike subvencije.A opet, plaće prodavača u ostalim trgovinama su veće unatoč ne dobivanju novaca od države. Ali da, glavni su sponzori sportašima. Ma, ne smijemo dozvoliti da Konzum dobije još veći monopol. I koja im je fora sa različitim cijenama u različitim prodavaonicam? Znam, veća zarada. Bilo je to retoričko pitanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare