To je to što me zanima!

Tomašanci: Nakon svađe ženi u leđa zabio odvijač

Žena je teško ozlijeđena. Liječnici su je operirali. Z. M. (56) je uhićen i doveden u Policijsku postaju Đakovo na krim-obradu, izjavili su u policiji
Vidi originalni članak

Z.M. (56) i K.Đ. (43) u srijedu su se nakon više pića posvađali u kući u Tomašancima kraj Đakova. Nakon toga je Z.M. ženu odvijačem ubo u leđa i teško je ozlijedio.
K.Đ. i Z.M., inače stric njenog nevjenčanog supruga B.M., često su se družili uz čašicu, a dok se napiju oboje su bili agresivni.
- Pili su na dvorištu, a ja sam lijepio gumu bicikla. Z.M. je bio dobar dok je trijezan, ali ako pije poludi. Takva je i ona. Ne znam oko čega su se tada posvađali. Bio sam u kući i ništa nisam vidio. Znam samo da je ona došla u kuću krvave majice. Rekla je da ju je moj stric ubo. On je stajao u dvorištu sa odvijačem koji je uvijek nosio sa sobom. Prvo je priznao policiji da ju je ubo, a onda je rekao da se ničega ne sjeća - kaže nevjenčani suprug B.M. zbog kojeg je ona prije osam godina ostavila muža i četvero djece. Žive od socijalne pomoći kao i Z.M. koji je svaki dan dolazio kod njih u posjet. Hitna je ženu odvezla u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su je liječnici operirali.
- Bio sam kod nje i sada je dobro - kaže B.M. Policajci su Z.M. uhitili i odveli u postaju u Đakovu na kriminalističku obradu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BLU_1 23.04.2009.

    kakav frajer...da se objesiš...

  • lepicane 23.04.2009.

    bijeli miševi!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare