To je to što me zanima!

Tomašević: Pitajte Škoru kako to da ima plakate po Zagrebu, a kaže da je potrošio nula kuna

Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima rekao je Tomašević na konferenciji za medije
Vidi originalni članak

Tomašević je komentirao je li se rasprava sa Škorom svela na ideološke teme piše N1.

Pogledajte žestoko sučeljavanje Škore i Tomaševića u studiju 24sata

BORBA ZA LIČKOG ŽUPANA Petry: 'Milinović zadnjih dana kleveće, laže i napada mene, moju obitelj i pokojnog oca'

-Pola Hrvatske i cijeli Zagreb o tome pričaju. Škoro će se na svojoj konferenciji baviti nama. Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima. To sam radio i kao zastupnik i to namjeravam i kao gradonačelnik -kazao je Tomašević i još jednom pozvao građane da izađu na izbore.

NE ŽELI SE SUČELJAVATI Stjepan Kožić: 'Mihael Zmajlović je vrsni manipulator i neradnik'

-Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana-bolje da se ne kandidiram. No što nas čeka sljedeće 4 godine je planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad. Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi - kazao je Tomašević.

DANAS U VODNJANU IDS-ov Vitasović predao vlast nezavisnom Ediju Pastrovicchiu

Govorio je i o financiranju platform Možemo! te istaknuo kako se financiraju iz proračuna te donacijama.

-Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagreb, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio - rekao je Tomašević.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • prokurator 23.05.2021.

    škoro: za sve pjesme ima autora glazbe, čovjek vjerojatno ni note ne zna. to je poduzetnik samo tako!

  • vinja 23.05.2021.

    Jednu stvar ne mogu shvatiti i voljela bih da Škoro odgovori. Hvali se svojim uspješnim poduzetništvom koje po njemu garantira i uspjehe u uređenju i vođenju Zagreba a istovremeno propušta svoj rodni grad koji vabi za uređenjem. Točno je da Osijek nema budžet kao Zagreb ali "dobar poduzetnik" mora znati kako ga popuniti. Nije li normalno da sredina u kojoj si rođen, grad gdje si udahnuo prvi zrak pobuđuje u čovjeku želju da mu dadeš ako možeš, pomogneš ako znaš i učiniš ga još ljepšim. Zbog čega se gurati u drugi grad kojeg niti poznaš, niti si u njemu živio. 

  • 22.05.2021.

    pošten uhljeb, hdz mu platio.. vrana vranu čuva

Komentiraj...
Vidi sve komentare