News

Komentari 147

Tomašević: Pitajte Škoru kako to da ima plakate po Zagrebu, a kaže da je potrošio nula kuna

Tomašević: Pitajte Škoru kako to da ima plakate po Zagrebu,  a kaže da je potrošio nula kuna

Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima rekao je Tomašević na konferenciji za medije

Tomašević je komentirao je li se rasprava sa Škorom svela na ideološke teme piše N1.

Pogledajte žestoko sučeljavanje Škore i Tomaševića u studiju 24sata

-Pola Hrvatske i cijeli Zagreb o tome pričaju. Škoro će se na svojoj konferenciji baviti nama. Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima. To sam radio i kao zastupnik i to namjeravam i kao gradonačelnik -kazao je Tomašević i još jednom pozvao građane da izađu na izbore.

-Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana-bolje da se ne kandidiram. No što nas čeka sljedeće 4 godine je planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad. Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi - kazao je Tomašević.

Govorio je i o financiranju platform Možemo! te istaknuo kako se financiraju iz proračuna te donacijama.

-Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagreb, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio - rekao je Tomašević.

Najčitaniji članci