To je to što me zanima!

Tomašević srezao vozni park sa 146 vozila na 44: On će koristiti Opel Astru, a pročelnici Corse

Umjesto 146 službenih automobila niže, srednje i više klase, Grad Zagreb koristit će tako ukupno 44 vozila, kako je definirano aneksom, i to samo dva vozila srednje klase i 42 vozila niže klase...
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poništio je u petak javni natječaj za najam 146 vozila procijenjene vrijednosti 4,5 milijuna kuna bez PDV-a koji je dobila tvrtka Viator, ali je s istom tvrtkom, kako doznaje Jutarnji List, potpisao aneks postojećeg ugovora do kraja godine za najam tri puta manje vozila nego što je bilo predviđeno.

Umjesto 146 službenih automobila niže, srednje i više klase, Grad Zagreb koristit će tako ukupno 44 vozila, kako je definirano aneksom, i to samo dva vozila srednje klase i 42 vozila niže klase.

NAKON SASTANKA S VANĐELIĆEM Tomašević o GSKG-u: Ako je netko zlorabio položaj u obnovi to je isto ratnom profiterstvu

Gradonačelnik Tomašević i njegovi zamjenici Luka Korlaet i Danijela Dolenec za protokolarne potrebe koristit će vozilo srednje klase Opel Astra, a predsjedniku Skupštine SDP-ovu Jošku Klisoviću ostaje službeni Passat. Preostala 42 vozila niže klase, marke Opel Corsa, koristit će pročelnici, te druge gradske službe za svoje potrebe, ali neće imati pravo na korištenje službenog auta 24 sata kao dosad, već samo u vrijeme radnog vremena. 

 

Idi na 24sata

Komentari 586

  • Vito1 21.06.2021.

    Viktor Šimunić ukinuo lovu za lokalne vijećnike: 'Želite raditi? OK, ovo onda radite iz časti' --- To skoro nitko ne komentira.

  • urnebes 21.06.2021.

    od Franjini legendarni 200 familija u Bandićevu periodu broj "bogom dani familija" se višestručilo, u postocima narastao moguće na tisuću procenata, ako ne i više, i mi se čudimo što je država bankrotirala, to ni kompletna EU ne može financirat.

  • 20.06.2021.

    Očito je konačno došao gradonačelnik koji voli i poštuje ovaj grad.Samo da još temeljito počisti kamenjarsku kockoglavu bandu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare