To je to što me zanima!

Tomašević: Zagreb je među najsigurnijim gradovima. Kako se oružje našlo u samom klubu?

Drago mi je da je počinitelj odmah uhićen, a ono što mene zanima, pošto istraga i dalje traje, je da li je bilo propusta na strani kluba, rekao je zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević jutros je bio na akciji čišćenja okoliša 'Rezolucija Zemlja' u Sesvetama, gdje je komentirao i noćašnju pucnjavu u klubu Ritz u kojoj je ubijen Tomislav Sabljo. 

VIDEO: OBRAČUN U NOĆNOM KLUBU EKSKLUZIVNA SNIMKA Ovako je počeo sukob u Ritzu: 'Hvatali su se za vrat i izašli. A onda - kaos'

- Baš sam razgovarao jutros s PU zagrebačkom i sljedeći tjedan na sjednici gradske skupštine imat ćemo izvješće o sigurnosti zagrebačke policije za 2022. godinu. To izvješće je nikada bolje u zadnjih 20 godina što se tiče svih sigurnosnih pokazatelja, broja teških i lakših kaznenih djela, razrješavanja kaznenih djela, što je i te kako bitno, da se počinitelji uhvate - rekao je Tomašević, piše Večernji list.

Dodaje da brojna istraživanja pokazuju da je Zagreb među najsigurnijim europskim, ali i svjetskim metropolama.

UBOJSTVO U NOĆNOM KLUBU VIDEO Žena za ubijenog Sablju zapalila lampaš ispred Ritza

- Drago mi je da je počinitelj odmah uhićen, a ono što mene zanima, pošto istraga i dalje traje, je da li je bilo propusta na strani kluba, jer nije mi jasno kako se oružje našlo u samom klubu - rekao je Tomašević.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • yocko 22.04.2023.

    Tomaševiću ne znaš ti ništa što se događa oko tebe,malo se okreni oko sebe jer Zagrebom ti vladaju mafijoze duhana i droge,možda i skužiš od kuda se puni kasa od HDZ-a.

  • Vučica999 22.04.2023.

    A ti si zasluzan za to glisto?

  • maliplavi124 22.04.2023.

    evo ovaj sto farba klupice

Komentiraj...
Vidi sve komentare