To je to što me zanima!

Tomašić ide u penziju: Politika mi neće nedostajati. Bavit ću se maslinama, cvijećem i obitelji

U Bruxellesu će je prema ranijem dogovoru mijenjati Ladislav Ilčić, dok će će u Saboru njezin mandat nastaviti Marko Milanović Litre. Tomašić još ne zna koliko će joj iznositi europska mirovina
Vidi originalni članak

Europarlamentarka Ruža Tomašić (Suverenisti) posljednji politički radni dan odradit će 1. srpnja i zatim odlazi u mirovinu, nakon što je, kako kaže, završila svoju borbu za hrvatske ribare. U Bruxellesu će je, prema ranijem dogovoru, zamijeniti Ladislav Ilčić, a u Saboru će njezin mandat nastaviti Marko Milanović Litre.

- Politika mi neće nedostajati. Odradila sam što je trebalo odraditi i sad je vrijeme za druge. Za mene nastupa druga ili ako hoćete treća etapa života -  rekla nam je Tomašić. 

81 PROTIV Odbili prijedlog: Zlata Đurđević nije dobila potporu u Saboru

Podsjetimo, dok je bila zastupnica u Saboru istaknula se borbom protiv narko-mafije, posebno na otoku Korčuli, a u Europskom parlamentu rad je posvetila borbi za ribare, a najponosnija je na izboreno za malu plavu ribu. 

- U budućnosti ću se posvetiti potpuno privatnom životu bez politike. Bavit ću se obitelji, maslinama, povrćem, voćem, cvijećem - izjavila je Tomašević. 

Eurozastupnica još ne zna koliko će joj iznositi europska mirovina i navodi da to u Bruxellesu tek trebaju izračunati. 

- Ima nekakvih problema, čekam da to odrade - rekla je.   

POSTAO 77. RUKA Hrelja stao uz HDZ-ovu većinu u Saboru: 'Pitali su šalim li se ili provociram i želim li to učiniti'

Od svog nasljednika Ladislava Ilčića očekuje da nastavi borbu za interese Hrvatske.

- Osim toga on nema izbora, jer ako se ne bude borio neće biti ni izabran, tako da mora. Ide u moju grupu, preuzet će ribarstvo i poljoprivredu tako da je njemu već nekako zacrtan put što mora raditi - poručila je Tomašević. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • max2017 27.06.2021.

    zaradila kanadsku policijsku mirovinu,.....saborsku usput,...pa eu mirovinu...........moći će pomagati županiji od tolikih sigurnih prihoda.....Jeli pošteno i proporcionlno ??......možda ....Sjeti se čovjek koliki su prihodi bezbroj eu parlamentaraca + bezbroj osoblja a za štetoćinski "rad"..............

  • LinoČoko_ 26.06.2021.

    Ista priča je bila i prije 2 god. pa ipak ostala u parlamentu..Teško se odreći tolike love i privilegija..Dobro je Ruži iz Maglaja pok.Franjo platio u nekretnina i šoldima da dođe iz Kanade njemu služit.Narod u Hrvatskoj joj omogućio lagodan život,a ona govorila da će uživat u kanadskoj mirovini ka da joj naš narod nije ništa dao.

  • little John 25.06.2021.

    Na ovom su portalu hrvatski pojmovi rijetkost. Jbla vas penzija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare