To je to što me zanima!

"Oni koji pljuju po Hrvatskoj, možda bolje da je napuste"

Ruža Tomašić je opovrgnula Milanovića. Kaže kako nije izjavila da je Hrvatska samo za Hrvate već je rekla da građani Hrvatske moraju poštivati tu državu
Vidi originalni članak

Predsjednica Hrvatske stranke prava-Ante Starčević Ruža Tomašić opovrgnula je navode iz izjave premijera Milanovića da je navodno u Slatini rekla kako su svi nehrvati u Hrvatskoj gosti u ovoj zemlji, a što je Milanović prokomentirao da se Tomašićeva igra ne vatrom nego radioaktivnim materijalom.

- Nije istina da sam izjavila da je Hrvatska samo za Hrvate. Ja sam rekla da građani Hrvatske moraju poštivati tu državu, moraju u njoj raditi, a oni koji to neće znači da i nisu istinski građani Hrvatske, da im nije stalo do Hrvatske i onda je bolje da je napuste. Kod toga stava i sada stojim. Jer, svi oni koji smatraju Hrvatsku svojom domovinom ti će raditi i ponašati se kao pravi građani ove zemlje, oni koji po toj državi pljuju, a dobro od nje žive, možda je bolje da ju napuste jer im je sigurno teško živjeti u državi koju mrziš. Eto, to je moja izjava. Također, ostajem i kod izjave da ukoliko uđem u Europski parlament da ću biti oštar kritičar Europske unije. Ponašat ću se kao i u hrvatskom parlamentu, ako nešto ne valja i ako EU parlament radi na štetu moje države koju zastupam onda imam pravo to i iskritizirati. Nema veze što mi idemo tamo, mi moramo braniti interese Republike Hrvatske, a ne slijepo pitati treba li još što potpisati - izjavila je novinarima u subotu popodne u Slavonskom Brodu čelnica HSP-AS Ruža Tomašić.

"Verbalni delikt treniraju na Mamiću"

Dodala je da je Mamićevo uhićenje izravni odgovor aktualne vlasti na tzv. verbalni delikt. 

- Sada verbalni delikt treniraju na Zdravku Mamiću, umjesto da ga pozovu da se javno ispriča, oni ga strpaju u zatvor. Ne znam, stiže li to vrijeme da se neće smjeti ne samo izreći što mislimo nego i ono što smo možda tek samo pomislili -rekla je Ruža Tomašić.

Idi na 24sata

Komentari 747

  • DarkoMarković 15.08.2015.

    nasi politicari bi trebali se odreci place ili raditi za minimalac pa da vidimo onda domoljube a u ostalom mi vas hranimo i oblacimo

  • DarkoMarković 15.08.2015.

    hrvati se gledaju od 1990 do 1995 a ne povratnici

  • orgija 18.03.2013.

    PRVO TI RUZO NAPUSTI HRVATSKU IDI U AFRIKU SADITI RUZE I PAPRIKU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare