To je to što me zanima!

Tomašić šokirala: Ako je netko kupio Novosti, može ih i spaliti

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić skandaloznom izjavom komentirala je paljenje tjednika Novosti pred zgradom Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu
Vidi originalni članak

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić skandaloznom izjavom komentirala je paljenje tjednika Novosti pred zgradom Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu.

- Ako je netko kupio te novine, ima ih pravo i spaliti, samo da pazi da se ne zapali nešto - rekla je čelnica Hrvatske konzervativne stranke za N1.

- U normalnim, demokratskim državama, u Kanadi, to se radilo, palile su se novine - kaže Tomašić.     

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Usora1 14.09.2017.

    sokantno je da drzava finacira zutilo koje kontinuirano pljuje po toj istoj drzavi...... u rado-njihovoj im premijer a aktualno predsjednik tjera u stjecaj novine koje se same finaciraju ali i njega kritiziraju...

  • plavi cvijet 14.09.2017.

    Zar ne bi bilo normalno da se za svako ponižavanje, ismijavanje i pridonošenje duševnom bolu, protestira prema hrvatskim državnim najvišim vlastima da sve to već jednom prestane u RH donošenjem zakona i kaznama za kršenje zakona? Pa tko god to bio i tko god unosi nemir među hrvatske građane? Ovako se može još 100 godina neučinkovito upućivati na ove, one itd. Ovako se samo održava i podržava kaos u RH. Ako sve ove godine nije bilo rezultata, zar nije normalno naći drugi, bolji i učinkovitiji način?

  • Plehan 14.09.2017.

    Skandalozan i nedopustiv je ovaj vas glupi naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare