To je to što me zanima!

Tomine marionete: Karamarko ima svoj tajni odred u Saboru

Koja je uloga Velimira Bujanca u lansiranju Karamarkovih kadrova, koji će Andreju Plenkoviću pokušati nametnuti svoju agendu? Express sve to otkriva u posebnom dossieru
Vidi originalni članak

Ako HDZ ne provede konzervativnu revoluciju, idemo... Tako bi se otprilike mogla formulirati pozicija četvero desnih zvijezda HDZ-a koje su na izborima dobile golemu potporu birača...

Koja je uloga Velimira Bujanca u lansiranju Karamarkovih kadrova, koji će Andreju Plenkoviću pokušati nametnuti svoju agendu? Express sve to otkriva u posebnom dossieru. Program desnice ipak bi, u konačnici, mogao postati preradikalan za bilo kakav HDZ. Njegove je krajnje točke u više navrata prilično jasno iznosio Željko Glasnović.

U ubrzanim sudskim postupcima, pod optužbama za korupciju, mogli bi se eliminirati političkih neprijatelji. Hrvatima iz dijaspore masovno bi dao državljanstvo i po kratkom postupku vratio imovinu oduzetu u vrijeme jugokomunizma. Izašao je i s parolom: “Oduzeti imovinu kome u srcu ne živi domovina”. Iz državnih institucija izbacio bi potomke komunističkih moćnika. Postavili bi urednike u medijima i dokinuli “tzv. komunističku hegemoniju u kulturi i obrazovanju”.

Na svim kioscima od petka!  

  

Idi na 24sata

Komentari 132

  • morskamor 16.09.2016.

    Gluposti! Jos vam nije dosta piskaranja bedastoca?!

  • 16.09.2016.

    Fašistima nema mjesta u Hrvatskoj vlasti, nikada više. Sa gamadi će se Plenković lako obračunati.

  • krupa 16.09.2016.

    Nisu to ničije marionete već samosvjesni Hrvati, a njihovo marginaliziranje se ne smije dogoditi, jer će to Hrvati prepoznati i znati reagirati, ne bojte se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare