To je to što me zanima!

Tomislav Saucha se vratio u Sabor: "A od čega da živim?"

Kaže da se posljednjih dana intenzivno bavi svojim slučajem i komunicira uglavnom s ljudima iz svog odvjetničkog tima. Za boravak u pritvoru kaže da je bila normalna mjera
Vidi originalni članak

Tomislav Saucha kojeg DORH sumnjiči da je iz državne blagajne izvukao više od pola milijuna kuna stigao je na sjednicu Sabora. S obzirom na to je izašao iz SDP-a, sad je nezavisni zastupnik.

- Najnormalnije ću nastaviti raditi svoj posao - rekao je i zahvalio medijima za koje kaže da su korektno pratili cijelu aferu 'Dnevnice'.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Mene se sumnjiči za jedno kazneno djelo za koje znam da nisam kriv, a to ću morati i dokazati. Nisam htio da nitko snosi bilo kakav teret zbog toga što se dešava meni osobno - prokomentirao je izlazak iz stranke u kojoj je, kaže, proveo 17 godina, gotovo pola svog života.

Kaže da se posljednjih dana intenzivno bavi svojim slučajem i komunicira uglavnom s ljudima iz svog odvjetničkog tima. 

- Tu sam. Ne skrivam se. Ne bježim. Neke stvari vam mogu komentirati, neke ne - rekao je i dodao da ne može komentirati niti jedan detalj vezan za istragu te istaknuo da je njemu u interesu da se sazna istina.

- A od čega da živim? Ja živim od svoje plaće - odgovorio je protupiranjem na upit novinarke zašto se vratio u Sabor umjesto da se potpuno posveti svom slučaju. 

Za boravak u pritvoru kaže da je bila normalna mjera, iako nevinom čovjeku nije lako biti u Remetincu. 

- Nisam doživio nikakve neugodnosti. Svi su bili maksimalno korektni - kazao je. 

Poručio je da će činiti sve kako bi povratio povjerenje građana. 

- Radit ću sve da vratim to povjerenje, vrijeme će pokazati da sam bio u pravu. Šutjeti neću, nitko mi neće staviti flaster - poručio je Saucha.

Idi na 24sata

Komentari 324

  • AntonJambrosic 02.03.2017.

    Dobro pustili ga, ali da se vrati u saborske klupe ,a jos uvijek pod istragom ,toga mislim nema nigdje ,nista drugo ,nego SRAMOTA .

  • kordunaš59 02.03.2017.

    A dali nije po zakonu ako 5 dana taredom ne dođeš na posao automatski dobiješ otkaz ili je to zakon samo za one koji nisu u kom.partiji

  • johnny001122 02.03.2017.

    Od cega da zivis? Pa od dnevnica, od ceg drugog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare