To je to što me zanima!

Tomislav Tomašević o projektu Manhattan: DORH je na potezu

Predsjednik Skupštine je nakon te Bandićeve izjave sazvao stanku. Nakon odgovora pročelnika u raspravi je čisto kao suza da je na potezu DORH, poručio je Tomašević
Vidi originalni članak

Predsjednik Kluba zastupnika lijevog bloka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Tomašević u srijedu je nakon skupštinske sjednice i odbacivanja njihova prijedloga da se gradonačelnika Bandića obveže na izvješće o zagrebačkom Manhattanu poručio kako je sada na potezu DORH. 

EAGLE HILLS I 'MANHATTAN' Analizirali smo Memorandum: Evo što će značiti za Zagreb

"Bandić je prvo kukavički pobjegao nakon aktualnog sata i nije prisustvovao našoj točki Kluba zastupnika lijevog bloka oko izvješća koje bi gradonačelnik trebao podnijeti Skupštini o projektu 'Zagrebački Manhattan'.

Nakon dva sata žestoke rasprave Bandić je stigao u Skupštinu i s govornice poimence zabranio pročelnicima da se više javljaju u raspravi jer su se u odgovorima na naša logična pitanja sve dublje uvaljivali u protuzakoniti apsurd zbog kojeg će Grad Zagreb imati štetu", napisao je Tomašević (Zagreb je NAŠ!)  na svom Facebook profilu i dodao da se tako nešto još nikada nije dogodilo.

AFERA AGRAM 'Bandić me tražio da potpišem popis sa slikama, nisam htjela'

"Predsjednik Skupštine je nakon te Bandićeve izjave sazvao stanku. Nakon odgovora pročelnika u raspravi je čisto kao suza da je na potezu DORH", poručio je Tomašević.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 05.09.2019.

    Jedino službena kaznena prijava možda može nešto promijeniti i zaustaviti ovaj mentalni i civilizacijski teror koji traje godinama.

  • Aron3 05.09.2019.

    Ova besposličarska družina jedini smisao života vide u blokiraju investicija. Nađite jednu koja im je po volji. Jednu!!!

  • utorkaši 05.09.2019.

    Kakva je to država u kojoj čovjek koji nekoliko mjeseci bio u zatvoru , može držati glavni grad za taoca i svim se sprdati. I to čovjek koji je završio fakultet za općenarodni obranu i društvenu samožtitu, s sada sa svjetskim maherima i prevarantima potpisuje memorandum , kojega on nije ni čitao niti ga razumije. Svašta!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare