To je to što me zanima!

Toplo vrijeme, pa kiša, snijeg, olujni vjetar... Sve nas to čeka za vikend koji je pred nama

I dok će tijekom današnjeg dana i dalje biti toplo, a kasnije se očekuje i razvedravanje, već od subote DHMZ predviđa kišu, ponegdje i snijeg. Sve to bit će popraćeno jakim vjetrom
Vidi originalni članak

Kako javlja Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ), tijekom danas će u Hrvatskoj biti umjereno i pretežno oblačno, ponegdje će padati kiša koja će češća biti u Dalmaciji i na istoku zemlje. Kasnije će oborine prestati i predviđaju razvedravanje. 

Povremeno će puhati umjeren jugozapadni i zapadni vjetar, prema večeri s jakim, osobito u gorju lokalno i olujnim udarima. U Dalmaciji će zapuhati umjeren sjeverozapadni vjetar, prema otvorenom moru i jak, u slabljenju krajem dana.

PROMJENA VREMENA Ne spremajte još jakne! Padaju temperature, očekujte i snijeg

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 15 do 20 stupnjeva Celzijevih.

U petak, javlja DHMZ, će biti promjenjivo i toplo, dok nas u subotu čeka kiša, a ponegdje je u gorju moguć i snijeg. U nedjelju, javljaju, očekuje se smirivanje vremena. No, moguć je i povremeno jak, na udare i olujan vjetar koji često mijenja smjer. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nap* 07.04.2022.

    Bio topli ozujak suha zima mora padati⛈

  • purger'73 07.04.2022.

    Libo me racku, putujem na Mars

  • Robot Chicken 07.04.2022.

    Klimatske promjene su cinjenica.Sjecam se 90 tih i ranih 2000tih.Vrijeme je tada bilo jos uvijek normalno.Danas nista nije normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare