To je to što me zanima!

Tragedija: Bruno (19) se utopio dok je praznio septičku jamu...

Bruno Đuranović (19) trebao je idući tjedan slaviti rođendan. Majka Marija kuhala je ručak. Išla ga je potražiti. Čim je vidjela otvor i poklopac, odmah je pozvala 112
Vidi originalni članak

Kad sam došla do septičke jame po drugi put i ugledala otvor s kojeg je maknut poklopac te da se Bruno ne javlja, a njegov vjerni pas hoda oko jame, tada me je presjekla neopisiva bol. Shvatila sam da mojeg Brune nema.

Rekla nam je to shrvana od bola majka Marija Đuranović, koja je u nedjelju oko podne kuhala ručak.

Bruno, najmlađi od njezina tri sina, otišao traktorom isprazniti gnojnicu ispred kuće u Gornjim Lipovčanima kraj Čazme. Odmah je zvala 112 i rekla im da povezu crijevo jer je njezin Bruno, koji je za tjedan dana trebao proslaviti 20. rođendan, najvjerojatnije u jami.

Dok su čekali pomoć, otac Ivan je šipkom po dnu tražio sina. U jednom trenutku ga je napipao, kaže, ali je šutio ne želeći stvoriti dodatni pritisak na majku. Jama je velika 6x6,3, a duboka 3 metra. Bila je ispunjena oborinskim vodama i gnojnicom do visine 2,2 metra.

Mrtvog mladića pronašli su na dnu jame nakon ispumpavanja.

Smrt utapanjem utvrdila je mrtvozornica, a na mjestu događaja obavili su očevid.

Tragedija na Cvjetnu nedjelju šokirala je mještane. Susjedi za pokojnog Brunu kažu da je bio izuzetan mladić. Roditelji pretpostavljaju da je parkirao traktor s cisternom, a da je potom zapeo i pao u jamu, jer mu je na lijevoj nozi ozljeda od pluga o koji je, smatraju, zapeo.

Bruno je bio najmlađi, a starija braća su Mario (25) i Ivan (24). Prije mjesec dana zaposlio se na benzinskoj postaji Ine u Čazmi.     

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Timmy2 23.03.2016.

    Počivao u miru! Strašna smrt!

  • mede 22.03.2016.

    žao mi je momka,ali na cvijetnicu se ne radi

  • 22.03.2016.

    Prokleta neimaština i uštede !!!!! Sam-svoj-majstor popravci krova, oluka, struje, plina, vode, razna prebrikavanja i kemijanja.....evo sad i "banalno" ispumpavanje septičke je završilo tragično....

Komentiraj...
Vidi sve komentare