To je to što me zanima!

Tragedija kod Požege: U teškoj nesreći poginuo policajac (47)

Iz još neutvrđenog razloga, policajac koji je bio van službe zabio se u utorak navečer Audijem u stup javne rasvjete. Na mjestu je ostao mrtav
Vidi originalni članak

Policajac (47) iz Mihaljevaca poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u utorak navečer kod mjesta Alilovci, javlja Požega.eu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode, on se oko 18 sati kretao iz pravca Kaptola prema Požegi. Iz neutvrđenog razloga Audijem se zabio u betonski stup javne rasvjete. S teškim ozljedama prevezli ga prema županijskoj bolnici u Požegi, no nažalost policajac je preminuo, potvrdili su nam u PU požeško-slavonskoj.

Prema trenutnim informacijama bio je sam u automobilu te nije bio na dužnosti.

- Udarac je bio strašan. Auto je uništen. Došli su odmah vatrogasci iz Kaptola, policija i Hitna pomoć, ali nije mu bilo pomoći- kažu mještani Alilovaca. Dodaju kako su svi u šoku, a posebno kolege koji su dolaskom na mjesto nesreće zanijemili vidjevši da im je poginuo kolega.

- Vjerojatno je išao kući u Mihaljevce - dodaju mještani. Kako se neslužbeno doznaje, poliacajac je oženjen i otac dvoje djece. Bio je djelatnik policijske postaje Požega.

Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 01.01.2020.

    Tu je puno ljudi poginilo sta laprdate covjeka niste ni poznavali nemogu vjerovat da mozete davat ovakve komentare

  • nori 🖖 01.01.2020.

    Jadan,pokvario ststistiku

  • avim 01.01.2020.

    Kakvi su to ,,neutvrđeni ,,razlozi,,Izgubio je nadzor na vozilu zbog brzine,bio je pod čokm,ili je zaspao.Zašto skrivati razlog,valjda zbog toga jer je policajac

Komentiraj...
Vidi sve komentare