To je to što me zanima!

Tragedija kod Šibenika: Djeca u bolnici, muškarac je poginuo

Vozačica (40) auta je teško ozlijeđena te je u šibenskoj bolnici i izvan je životne opasnosti. Nakon pružene liječničke pomoći na hitnoj u Šibeniku, dvoje djece iz automobila zbog teških ozljeda hitno su prebacili u Split
Vidi originalni članak

Cisterna i automobil su se sudarili u subotu popodne na državnoj cesti Šibenik – Drniš kod Tromilje, a od teških ozljeda u šibenskoj bolnici umro je 70-godišnji J. P. iz Pakova sela, koji je sjedio na mjestu suvozača u Volkswagenu Upu, piše Slobodna Dalmacija.

Vozačica (40) auta je teško ozlijeđena te je u šibenskoj bolnici i izvan je životne opasnosti.

NESREĆA Sudarili se auto i cisterna kod Šibenika, četvero ozlijeđenih

Nakon pružene liječničke pomoći na hitnoj u Šibeniku, dvoje djece iz automobila zbog teških ozljeda hitno su prebacili na daljnje liječenje u bolnicu u Splitu.

- Nakon obavljenog policijskog očevida utvrđeno je da nesreću skrivio 40-godišnji vozač cisterne za plin, a koji nije poštovao propisanu razdaljinu između vozila te je prednjim dijelom udario u stražnji dio automobila koji je vozila 40-godišnja vozačica - rekli su u PU šibensko-kninskoj.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kontramrakukontrasili 04.11.2018.

    Najgora mi je dionica između Drniša i Knina kad se vozim po staroj cesti,kad kamikaze u Stojadinima,Fiat Tipo,Kadetima C linije krenu u pretjecanje po punoj pred zavojem,a policije skoro nigdje

  • mican 04.11.2018.

    ja opet iz ovog članka ne kužim tko je poginuo. U autu su bili žena i djeca. Jedini muškarac u ovoj priči je vozač kamiona. Je li on poginuo?

  • sonny42 04.11.2018.

    Kako se sve vozaci osobnih automobila ubacuju izmedju kamiona koji se krecu u koloni ponekad je nevjerovatno...ne razmisljaju da se vozilo od 30 tona nemoze zaustaviti u par metara..tada je sudar neminovan..koloko puta mi se dogodilo da me osobni automobil obidje i nakon 100-tinjak metara koci i skrece..ne razumijem cemi rakvi potezi pa kada se dogodi tragedija onda kukanje i plac.. Sucut obitelji preminulog..

Komentiraj...
Vidi sve komentare