To je to što me zanima!

Tragedija majke kojoj je zet ubio kćer: Pokapam treće dijete

'Najprije je umrla Ljubina kćer, pa je i moj sin prije nekoliko godina umro od raka. Ali na to smo nekako bili spremni. Ostala nam je samo Branislava, a sada ni nje nema, kaže Olgica
Vidi originalni članak

Branislava je treće dijete koje smo izgubili i moramo pokopati! Previše mi je teško, ali sve ovo moram izdržati zbog svojih unuka. Kad bih mogla ići u grob umjesto svoje djece, to bih rado učinila, ali ništa ih ne može vratiti, tako je Olgica Gnjidić, majka Branislave (49), ravnateljica osnovne škole u Erdeviku, kojeg je ubio njezin ljubomorni suprug Predrag (52), zajedno s školskim vozačem Miroslavom Bojićem (56), započela svoje priznanje za Kurir, očiju punih suza.

Majka Olgica kaže da su ona i njen suprug Ljuba zauvijek zavijeni u crno.

DVOSTRUKO UBOJSTVO U SRBIJI Pucao po školi na ženu i njenog vozača: 'Bježi, moram je ubiti'

- Prije mnogo godina, nakon razvoda, preselila sam se u Vojvodinu s Branislavom i sinom iz Prizrena. Upoznala sam Ljubu, koji se razveo i imao je kćer iz prvog braka. Najprije je umrla Ljubina kćer, pa je i moj sin prije nekoliko godina umro od raka. Ali na to smo nekako bili spremni. Ostala nam je samo Branislava, a sada ni nje nema - kaže Olgica i nastavlja:

- Nikad više ne želim vidjeti svog zeta! Čak i da je živio još 100 godina, neću ga ni pogledati, jer nije ovo smio napraviti! Prvo je trebao misliti na svoje dvoje djece.

Nesretna majka kaže da je 'svaki dan vladala napetost' u kući njezine kćeri i zeta.

'SVAĐALI SU SE GODINAMA' Ubojstvo šokiralo Dugu Resu: Svom je ocu prerezao vrat?

- Predrag je bio težak čovjek, samozatajan. Često je izazivao sukobe u kući, a moja je kći uvijek šutjela. Da mu se suprotstavila, sigurno bi je premlatio do smrti, a ova bi se tragedija dogodila i ranije. Od početka smo znali da je to neugodno i da neće biti dobro. Za njihove svađe saznali smo od naših unuka - kaže Olgica dok sprema pogreb sa sinovima svoje kćeri. Dodaje da je Predrag bio agresivan prema djeci i da je bio ljubomoran što Branislava obraća pažnju na njih.

Pucao po školi na ženu i njenog vozača: 'Bježi, moram je ubiti'

Predrag Gnjidić (53) uhićen je zbog sumnje da je hicima iz automatske puške u vojvođanskom naselju Erdeviku ubio suprugu Branislavu (49) i vozača Miroslava Bojića (56). Motiv dvostrukog ubojstva najvjerojatnije je Predragova ljubomora jer ga je supruga napustila, a vjerovao je i da je u vezi s vozačem, piše Kurir.

Čekao je u parku

Krvava gozba dogodila se u 9.30, kada je Gnjidić prvo ispalio hitac prema Bojiću, a potom i prema Branislavu, koji je ravnateljica osnovne škole.

- Sumnja se da je u školu došao u zelenom kamionetu, parkirao ga u dvorištu i sakrio se u malom parku na klupi. Čekao je da vozač dođe na posao, a onda je s puškom ušao u školsko dvorište i došao u domarevu sobu. Bojić je bio tamo s domarima. Gnjidić je rekao domaru: "Ne želim tebe, već njega!", naciljao je na Bojića i počeo pucati. Ispalio je sedam hitaca i uputio se prema uredu svoje supruge - kaže izvor i dodaje da se domar onesvijestio kad je Predrag pucao.

Izvor kaže da je Gnjidić ušao u zgradu i krenuo prema uredu supruge.

- Naišao je na tajnicu koja je pokušala zaštititi Branislavu, ali viknuo je: "Bježi, moram je ubiti", gurnuo je tajnicu i počeo pucati. Ispalio je 23 metka na ženu. Potom je spustio pušku, sišao u dvorište i mirno čekao policiju pored svog kamiona - rekao je izvor i napominje da u vrijeme zločina u osnovnoj školi nije bilo djece, jer se zbog korona virusa ne održava nastava.

Branislava i Predrag bili su u braku 24 godine, no Branislava je napustila Predraga prije tri dana i uselila se s majkom Olgicom. Nesretna žena rekla je za Kurir da je njezina kćer bila izložena psihičkom zlostavljanju tijekom cijelog braka.

Željela je drugačiji život

- Imaju dva velika sina. Sin ju je dovezao kod mene u srijedu jer je odlučila napustiti muža. Dugo je trpjela psihičko nasilje, zlostavljao je i nju i djecu. On uopće nije obraćao pažnju na njih. Povukla se u sebe, naporno je radila, želeći zadržati mir u kući - kaže očajna majka i nastavlja:

- Moja Branislava je postala ravnateljica prije dvije ili tri godine, do tada je bila učiteljica i imala je nižu plaću, a Predrag joj je 'trljao u nos' činjenicu da zarađuje više od nje. Tada je napredovala, dobila veću plaću i vozača te se počela družiti s njim. Shvatila je da nisu svi muškarci loši. S vremenom joj se svidio vozač te je pokušala s njime dalje živjeti.

Ubijeni Miroslav Bojić razveden je sedam godina, a iza sebe je ostavio dvoje djece.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 18.05.2020.

    Stvarno je pravi Gnjidic

  • centirion 18.05.2020.

    Žao mi je jadnih ljudi,suosjećam sa žrtvama! Sa Srbima i Turcima od pamtivijeka neki problem!!!

  • Leo Archibald 18.05.2020.

    Ima toga i kod nas jako puno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare