Obavijesti

News

Komentari 41

Tragedija majke kojoj je zet ubio kćer: Pokapam treće dijete

Tragedija majke kojoj je zet ubio kćer: Pokapam treće dijete
1

'Najprije je umrla Ljubina kćer, pa je i moj sin prije nekoliko godina umro od raka. Ali na to smo nekako bili spremni. Ostala nam je samo Branislava, a sada ni nje nema, kaže Olgica

VIDEO

Branislava je treće dijete koje smo izgubili i moramo pokopati! Previše mi je teško, ali sve ovo moram izdržati zbog svojih unuka. Kad bih mogla ići u grob umjesto svoje djece, to bih rado učinila, ali ništa ih ne može vratiti, tako je Olgica Gnjidić, majka Branislave (49), ravnateljica osnovne škole u Erdeviku, kojeg je ubio njezin ljubomorni suprug Predrag (52), zajedno s školskim vozačem Miroslavom Bojićem (56), započela svoje priznanje za Kurir, očiju punih suza.

Majka Olgica kaže da su ona i njen suprug Ljuba zauvijek zavijeni u crno.

Pucao po školi na ženu i njenog vozača: 'Bježi, moram je ubiti'
Pucao po školi na ženu i njenog vozača: 'Bježi, moram je ubiti'

- Prije mnogo godina, nakon razvoda, preselila sam se u Vojvodinu s Branislavom i sinom iz Prizrena. Upoznala sam Ljubu, koji se razveo i imao je kćer iz prvog braka. Najprije je umrla Ljubina kćer, pa je i moj sin prije nekoliko godina umro od raka. Ali na to smo nekako bili spremni. Ostala nam je samo Branislava, a sada ni nje nema - kaže Olgica i nastavlja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikad više ne želim vidjeti svog zeta! Čak i da je živio još 100 godina, neću ga ni pogledati, jer nije ovo smio napraviti! Prvo je trebao misliti na svoje dvoje djece.

Nesretna majka kaže da je 'svaki dan vladala napetost' u kući njezine kćeri i zeta.

Ubojstvo šokiralo Dugu Resu: Svom je ocu prerezao vrat?
Ubojstvo šokiralo Dugu Resu: Svom je ocu prerezao vrat?

- Predrag je bio težak čovjek, samozatajan. Često je izazivao sukobe u kući, a moja je kći uvijek šutjela. Da mu se suprotstavila, sigurno bi je premlatio do smrti, a ova bi se tragedija dogodila i ranije. Od početka smo znali da je to neugodno i da neće biti dobro. Za njihove svađe saznali smo od naših unuka - kaže Olgica dok sprema pogreb sa sinovima svoje kćeri. Dodaje da je Predrag bio agresivan prema djeci i da je bio ljubomoran što Branislava obraća pažnju na njih.

Pucao po školi na ženu i njenog vozača: 'Bježi, moram je ubiti'

Predrag Gnjidić (53) uhićen je zbog sumnje da je hicima iz automatske puške u vojvođanskom naselju Erdeviku ubio suprugu Branislavu (49) i vozača Miroslava Bojića (56). Motiv dvostrukog ubojstva najvjerojatnije je Predragova ljubomora jer ga je supruga napustila, a vjerovao je i da je u vezi s vozačem, piše Kurir.

Čekao je u parku

Krvava gozba dogodila se u 9.30, kada je Gnjidić prvo ispalio hitac prema Bojiću, a potom i prema Branislavu, koji je ravnateljica osnovne škole.

- Sumnja se da je u školu došao u zelenom kamionetu, parkirao ga u dvorištu i sakrio se u malom parku na klupi. Čekao je da vozač dođe na posao, a onda je s puškom ušao u školsko dvorište i došao u domarevu sobu. Bojić je bio tamo s domarima. Gnjidić je rekao domaru: "Ne želim tebe, već njega!", naciljao je na Bojića i počeo pucati. Ispalio je sedam hitaca i uputio se prema uredu svoje supruge - kaže izvor i dodaje da se domar onesvijestio kad je Predrag pucao.

Izvor kaže da je Gnjidić ušao u zgradu i krenuo prema uredu supruge.

- Naišao je na tajnicu koja je pokušala zaštititi Branislavu, ali viknuo je: "Bježi, moram je ubiti", gurnuo je tajnicu i počeo pucati. Ispalio je 23 metka na ženu. Potom je spustio pušku, sišao u dvorište i mirno čekao policiju pored svog kamiona - rekao je izvor i napominje da u vrijeme zločina u osnovnoj školi nije bilo djece, jer se zbog korona virusa ne održava nastava.

Branislava i Predrag bili su u braku 24 godine, no Branislava je napustila Predraga prije tri dana i uselila se s majkom Olgicom. Nesretna žena rekla je za Kurir da je njezina kćer bila izložena psihičkom zlostavljanju tijekom cijelog braka.

Željela je drugačiji život

- Imaju dva velika sina. Sin ju je dovezao kod mene u srijedu jer je odlučila napustiti muža. Dugo je trpjela psihičko nasilje, zlostavljao je i nju i djecu. On uopće nije obraćao pažnju na njih. Povukla se u sebe, naporno je radila, želeći zadržati mir u kući - kaže očajna majka i nastavlja:

- Moja Branislava je postala ravnateljica prije dvije ili tri godine, do tada je bila učiteljica i imala je nižu plaću, a Predrag joj je 'trljao u nos' činjenicu da zarađuje više od nje. Tada je napredovala, dobila veću plaću i vozača te se počela družiti s njim. Shvatila je da nisu svi muškarci loši. S vremenom joj se svidio vozač te je pokušala s njime dalje živjeti.

Ubijeni Miroslav Bojić razveden je sedam godina, a iza sebe je ostavio dvoje djece.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)