To je to što me zanima!

Tragedija na jarunskom jezeru: Izvukli beživotno muško tijelo

Policija je rekla kako se radi o muškarcu koji se najvjerojatnije utopio, ne želeći otkrivati išta više prije kraja očevida. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo utvrditi smrt
Vidi originalni članak

Iz jarunskog jezera u Zagrebu je u srijedu oko 16.30 izvučeno beživotno tijelo. Policija je rekla kako se radi o muškarcu koji se najvjerojatnije utopio, ne želeći otkrivati išta više prije kraja očevida.  

Policija na terenu trenutno obavlja očevid.  Na teren je stigla i Hitna pomoć koja je po dolasku mogla samo utvrditi smrt.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • MajaMešalić 13.07.2017.

    Samo mi nije jasno zašto razapinjete Bandica. Da nema njega Zagreb bi vam bio tekas od smeca. Koliko je uzeo toliko je i dao za Zagrepcane. Nisam iz Zagreba i nemogu glasat za njega al da jesam 100 glasova bi dala za njega. I ovdje nije ni vrijeme ni mjesto da se o Bandicu govori jer je post o utopljenom decku koji je mogo bit nadrogiran, nalijan, napusen, ili ga neki diler utopio radi duga od 200 kn. Jos se nista nezna. Kriva je cijela drzava jer zatvaraju sitne dilere a one cija roba pustaju jer tatice umirovljeni policajci itd.

  • Kalafat 13.07.2017.

    Ako se tijelo počelo raspadati onda je tamo od prije ovih vrućina

  • 12.07.2017.

    ako nema rupe u glavi i po tjelu vjerojatno se utopio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare