To je to što me zanima!

Tragedija na Krku: Sudarila se dva auta, poginuo jedan čovjek

Nakon što je u noći na subotu poginuo mladić na motoru, jutros je u teškoj nesreći između Malinske i Krka poginuo čovjek u sudaru dva auta. Više detalja o uzrocima ove nesreće znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

U sudaru dva automobila na Krku u nedjelju rano ujutro poginuo je jedan čovjek, izvijestila je riječka policija.

Do nesreće je došlo oko 4.40 sati na cesti Malinska Krk, u blizini karting staze. 

Više detalja o uzrocima nesreće bit će poznato nakon očevida.

Kako javlja Novi list, u nesreći je ozlijeđeno još šestero ljudi, a samo je jedan čovjek prošao bez ozljeda.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC102 između Malinske i Krka kod mjesta Lakmartin. Obilazak je preko naselja Vrh i Kras, javlja HAK.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 22.08.2021.

    niti ova godina nije ništa bolja te požari te potresi te što ti jA znAm što. takva će biti i iduća godina. Bože me sačuvaj nikakva.

  • Vito1 22.08.2021.

    Tragedija na Krku: Sudarila se dva auta, poginuo jedan čovjek --- Kad će napokon napisti: Tragedija: Sudarila se dva čovjeka, poginuo jedan auto --- Bilo bi puuuuno jednostavnije. Čak niti ne objašnjavaju zašto su se sudarili auti, a ne vozači automobila. Kako se auti mogu sami sudariti??? Ah, da, na pakiralištu kad vozač ne uključi "ručnu" kočnicu pa auto krene nizbrdo i "ruši sve pred sobom. Na Krku je to vrlo lako moguće pa i u samo Krku. Tako zaključujem: autu nije bila uključena kočnica, krenuo je prema drugom autu, a između njih je bio čovjek okrenut leđima uatu koji se usmjerio prema drugom parkiranom autu s ciljem da se s njim sudari. Kao kad dvoje mladih ide na sudar. Izgleda da su oba autabili mladi, a čovjek star i gluh pa nije čuo auto koji ga je udario kad je išao na sudar s drugim autom.

  • 09051959ve 22.08.2021.

    Ova godina je baš jedna teška godina, tolike nesreće, poplave, potresi, požari, sve neke ružne stvari se događaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare