To je to što me zanima!

Tragedija na Mosoru: Poginula su dvojica iskusnih planinara

Pretpostavlja se da se stariji muškarac poskliznuo s obzirom na poledicu te su ga pronašli mrtvog. Brata je, vjerojatno, kada je ugledao taj prizor srce izdalo od tuge. Pozlilo mu je i umro. On je, inače, bio član HGSS-a
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca smrtno su stradala u subotu navečer, u blizini planinarskog doma na Mosoru, doznaje se od pročelnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) Vinka Prizmića, a policija splitsko-dalmatinska izvijestila je kako za sada ništa ne upućuje na kazneno djelo.

Prema prvim informacijama, tragedija se dogodila na klizavom terenu i vjerojatno se radi o dvojice braće starih između 50 i 60 godina.

Jedan je pao na tlo i smrtno stradao, a drugi brat, kad je to vidio, vjerojatno je stradao od srčanog udara, rekao je Prizmić za Hinu. Prema njegovim riječima, pripadnici HGSS-a su otišli na mjesta nesreće te će pomoći u transportu stradalih.

Iz policije su priopćili kako za sada ništa ne upućuje na kazneno djelo,  a na mjestu događaja obavit će se očevid. Prema policijskim informacijama, tragedija se dogodila oko 19.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • sadilinikada 04.03.2018.

    Toliko o obucenosti clanova HGSSa , takve gluposti nebi se smijele dogadati

  • sadilinikada 04.03.2018.

    Dvije udovice u jednom danu nekomce se posreciti

  • libeluli 04.03.2018.

    Žalosno da se to dogodilo iskusnima, izostala razboritost, pa se čudimo kad se to događa neiskusnim turistima, kojima bi već na ulasku u Hrvatsku trebali dijeliti letke o opasnostima koje ih čekaju na planinarenju ili "pentranju"

Komentiraj...
Vidi sve komentare