To je to što me zanima!

Murter: Maloljetnik pretjecao dva auta preko pune crte usred zavoja. Poginuo je na mjestu

Mladić je na motoru pokušavao prestići dva automobila u nepreglednom zavoju prilikom čega se sudario s automobilom iz suprotnog smjera i od siline udara i zadobivenih ozljeda poginuo na licu mjesta
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u četvrtak u 15.55 sati dogodila na državnoj cesti 121 Murter-Jezera smrtno je stradao maloljetnik, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Mladić je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima sjeo na skuter marke Gilera koji je ranije odjavljen, a nije imao ni uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu. 

OČEVID U TIJEKU Teška prometna nesreća na Murteru: U sudaru dva auta i motocikla jedan poginuli

U desnom nepreglednom zavoju, preko pune crte, pretjecao je dva osobna automobila.

Prvi automobil je uspio prestići, a dok je pokušavao prestići drugi nije se uvjerio da to može sigurno učiniti te se sudario s Hondom zagrebačkih registarskih oznaka koja je dolazila iz suprotnog smjera i kojom je upravljala 43-godišnjakinja.

Od siline udara i zadobivenih ozljeda mladić je preminuo na licu mjesta. Šibenska policija o ovoj nesreći poslala je i posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • aria1970 22.10.2021.

    Ne mogu virovati sta citam Kolika je ro zloba u narodu i pitam se kako uposte moze postojati ovakav narod akonima boga Sramite se pa skoro svi osim jedne razumne osobe Dijecak ' maloljerni momak ' mladic i jedno mlado bice je izgubilo zivot Izrazit duboku sucut obitelji i prijateljima A ne jos i kako kazniti roditelje naplatiti stetu nanesenu na automobilu koji je vozila zena itd itd Sramite sensitne duse ako ih uopce i imateOvako nesto nebi napeavija optuzia ni najgori nepeijatelj kao sto ste se vi izrazili i cudi me kako usoijevate zivit itd kada ste puni zlobe Ovim putem naiskrenija sucut obitelji i prijateljima Laka mu zemlja i pociva u miru i blagoalovu bozijem Dragi Bog da mira i blagoslova dusi njegovoj Amen .

  • kormilar 22.10.2021.

    A, taman se htio pohvaliti rekordom staze!

  • kormilar 22.10.2021.

    Podržavam prirodni odabir, ali ne opravdavam nevine kolaterarne žrtve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare