To je to što me zanima!

Tragedija: Rodila je trojke koje su jedva preživjele, a onda...

V. Britanija: Rachel Park i njezin suprug Steven dobili su u travnju trojke. Bebe su rođene prerano. Izborile su se za život. Obitelj je zajedno proslavila Božić, a onda je Rachel umrla...
Vidi originalni članak

Rachel Park iz Engleske postala je majka s 39 godina. Rodila je trojke. Bebe su bile prerano rođene no uspjele su se izboriti za život. Rachel i njezin suprug Steven bili su presretni, a onda je Rachel iznenada umrla.

Rachel i Steven (37) u braku su bili sedam godina i do ove trudnoće su tri puta pokušavali umjetnom oplodnjom postati roditelji. Tek je četvrti put bio uspješan.

Trojke Poppie, Mollie i Evelyn rođene su prerano u travnju u 26. tjednu trudnoće. Steven i Rachel su bili jako zabrinuti. svaki dan su bili u bolnici i čekali su oporavak svojih kćeri. 

Liječnici su roditeljima rekli kako su šanse da će bebe preživjeti male. Bebe su bile sitne i pluća im do kraja nisu bila razvijena. 

- Rekli su nam da se pripremio na najgore. Bebe su imale težak početak, ali mi optimistično čekamo Božić, igračke su po cijeloj kući - rekli su u travnju Rachel i Steven.

 

Bebe su se uspjele izboriti i oporavile su se i dobile na kilaži. Pustili su ih bolnice i nastavile su rasti u svojem domu u Whitehavenu. Roditeljima se ostvarila želja i zajedno s kćerima su proslavili Božić. A onda je uslijedila tragedija. Rachel je pronađena mrtva u četvrtak. Riječ je o prirodnoj smrti, a od čega je Rachel točno umrla još se utvrđuje. Britanske organizacije za pomoć roditeljima počele su već prikupljati novac kako bi pomogle tati Stevenu koji je ostao sam s tri bebe, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 31.12.2016.

    Lijepe curice , jako tužno što jedna nije preživjela :( :(

  • marica-maca 31.12.2016.

    Koja tragedija,želim puno zdravlja i snage da nastave živjeti bez mame.

  • vozi Miško 31.12.2016.

    Uff, koji užas. Jadni miševi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare