To je to što me zanima!

Popustila kočnica: Automobil se prevrnuo i pao na dječaka

Majka je dovezla automobil pred obiteljsku kuću. Izašla je kako bi otključala garažu, a dvoje je djece pritom ostavila u autu. Automobil je krenuo unatrag, zabio se u podzid i prevrnuo..
Vidi originalni članak

Tri dana poslije tragedije BiH je i dalje u šoku. Dječak (5) poginuo je nakon prevrtanja automobila ispred obiteljske kuće, a njegova sestra blizanka lakše je ozlijeđena.

E.N. u ponedjeljak navečer dovezla se pred garažu obiteljske kuće Opel Vectrom u kojoj su bila i njena djeca. Majka je potom izašla otključati garažu. Vozilo je bilo upaljeno, a ručna kočnica zategnuta. Vozilo je potom nekontrolirano krenulo unatrag, kretalo se tako 15-ak metara da bi se dolaskom do betonskog podzida visokog oko 2,5 metra prevrnulo preko njega i palo na krov.

Teško ozlijeđeni petogodišnjak preminuo je u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice. 

Njegova sestra lakše se ozlijedila, te su je nakon ukazane pomoći pustili na kućnu njegu. Uslijedit će istraga kojom će se utvrditi točni detalji, a potom i poduzeti potrebne mjere, piše Dnevni avaz.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • barica56 22.06.2017.

    Upaljen motor , ručna ko zna kakva i kad potegnuta , petogodišnjak i tako napustit vozilo sućut obitelji djeteta.

  • Ktm250sx 22.06.2017.

    Kocnica nije popustila nego nije bila zategnuta kolko treba. Ko zna na koji zub je drzala, peti, sesti i kk zna dal je uopce bila ispravna... Ne moze popustit

  • ozanavg 22.06.2017.

    Zat nemamo dovoljno vijesti za crnu kroniku i u hr ovih dana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare