To je to što me zanima!

Tragedija u Australiji: Mladić (23) na plaži upao u rupu, pijesak ga progutao. Umro je

Pao je u rupu duboku 1.5 metar na plaži i ostao zarobljen ispod nje, prijatelji su ga pokušavali izvući iz rupe, a to su uspjeli tek kada je sudjelovalo više od 15 ljudi
Vidi originalni članak

Preminuo je mladić (23) koji je ostao zatrpan pijeskom nakon što je upao u rupu na otoku Bribie u Australiji, piše Sky news.

Josh Taylor preminuo je jučer u bolnici nakon što je tjedan dana proveo na aparatima za održavanje života zbog nesreće koja se dogodila prošlog vikenda kada je kampirao s obitelji i prijateljima. 

Naime, pao je u rupu duboku 1.5 metar na plaži i ostao zarobljen ispod nje. Smatra se da je rupa bila iskopana radi pečenja svinje.

STIŽE SUPERĆELIJSKA OLUJA VIDEO Australija pod vodom nakon jakih kiša, brojne ceste uništene, prijete im nove oluje

Kako se sve dogodilo u udaljenom kampu, službe nisu mogle odmah reagirati. Prijatelji su ga pokušavali izvući iz rupe, a to su uspjeli tek kada je sudjelovalo više od 15 ljudi.

Reanimirali su ga, a mladić je helikopterom prebačen u bolnicu Princess Alexandria u Brisbaneu.

'On je najhrabrija osoba koju ćemo ikada upoznati'

Belinda i Peter Taylor, roditelji mladića, potvrdili su da su aparati za održavanje života isključeni nekoliko sati prije Joshove smrti jer su ozljede bile preteške. 

- Borio se koliko je mogao i najhrabrija je osoba koju ćemo ikada upoznati - poručili su.

POSLJEDICA KIŠNE SEZONE FOTO Invazija štakora na obali Australije: 'Posvuda su, hrpa ih je. Čak su pregrizli žice na autu!'

 S obzirom na to da je istraga u tijeku, policija je pozvala sve koji imaju snimke nadzornih kamera sa sjevernog dijela otoka Bribie da se odmah jave. 

- Bio je najbolji sin, brat, dečko i prijatelj kojeg smo svi mogli poželjeti. Volimo te i nedostajat ćeš nam svake minute svakog dana. Zbogom, prijatelju, do ponovnog susreta - dodali su roditelji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • barba1 08.12.2023.

    Čekaj malo, pa nije pigmej, valjda je bio visok 1,70cm. ipak iznad rupe. Nešto tu smrdi.

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 08.12.2023.

    Kakva strasna smrt.

  • StrasniRash 08.12.2023.

    Kampanja krenula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare