To je to što me zanima!

Tragedija u Bihaću: Ubio troje djece, pa sebi oduzeo život

U naselju Mali Lug u Bihaću muškarac je u četvrtak ubio troje male djece, a potom se objesio, javljaju BiH mediji. Kako navode, prije dvadsetak dana muškarca je ostavila supruga
Vidi originalni članak

U stravičnom zločinu u Bihaću, A.S. (37) u četvrtak poslijepodne ubio je svoje troje djece, a potom je i sebi oduzeo život, javlja Dnevni avaz

Stravični zločin čiji se detalji još utvrđuju počinjen je u bihaćkom naselju Mali Lug.

- Za sada raspolažemo informacijom da je u obiteljskoj kući otac (37) ubio svoje troje malodobne djece, starosti dvije, pet i sedam godina, a potom si je oduzeo život. Očevid uz asistenciju policije obavlja tužitelj Unsko sanskog kantona, nakon što bude u cijelosti okončan očevid doznati ćemo što su bili motivi za ovo strašno trostruko ubojstvo i samoubojstvo - rekla je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a Unsko sanskog kantona.

Kako neslužbeno doznaje Krajina.ba, zločin je policiji prijavio šogor koji je živio s njima u istoj kući. Navodno ga je supruga ostavila prije 20-ak dana, što je mogući motiv za ovaj tragični čin.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • drlicruzica 14.12.2018.

    Strahota jedna.😭

  • WalterHeisenberg 14.12.2018.

    Zbog ovakvih vijesti jos sam vise uvjeren u tvornicki reset ljudske rase kao jedino rijesenje.. Istrijebit sve,i od nule.. A ovog demona ostavit na vjesalu neka ga kljucaju vrane.. Djeca neka pocivaju u miru..

  • mario174 14.12.2018.

    Pa onda nemoj ni pisati kad ti je tako teško palo

Komentiraj...
Vidi sve komentare