To je to što me zanima!

Tragedija u Makedoniji: Bježeći od čopora pasa skočila u rijeku

Svjedoci su kazali da je djevojku ganjao čopor pasa i bježeći od njih stigla je do rijeke. Nije poznato je li skočila ili upala u vodu, a očevici su pozvali policiju kada su vidjeli da ne izranja
Vidi originalni članak

Dž. M. (17) iz Gostivara, na zapadu Makedonije, skočila je u rijeku Vardar bježeći od čopora pasa, a nekoliko sati kasnije policija je njeno beživotno tijelo izvadila iz ledene vode, javlja Telegraf.rs.

Svjedoci su kazali da je djevojku ganjao čopor pasa i bježeći od njih stigla je do rijeke. Nije poznato je li skočila ili upala u vodu, a očevici su pozvali policiju kada su vidjeli da ne izranja.

Organizirana je opsežna potraga, a beživotno tijelo 17-godišnjakinje pronašli su stanovnici sela Balindol oko 22 sata. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • adika 06.11.2018.

    Tako je i u Osijeku jedino još nismo počeli skakati u Dravu , ali ako do toga dođe mislim da će prvo skakati bezobrazni i pokvareni vlasnici pasa koji puštaju svoje džukele da trče i laju na prolaznike, a pogotovo na lijevoj obali kada se ne može mirno proći od džukela i bezobranih vlasnika koji još i prijete ljudima na koje psi laju.

  • gladijator 06.11.2018.

    Mene ovo podsjetilo na djecake ooji su se utopili u Ibru.

  • 06.11.2018.

    Neznan čemu odma osuđivanje kad ne pišu detalji. Koliko je bila udaljena od rijeke prije nego što su je napali i jeli stvarno neko bio u blizini ili su vidili iz daljine. A čisto sumnjam da bi neko od vas skaka za njom u rijeku. Jedino za osuđivanje je broj lutalica na tim prostorima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare