To je to što me zanima!

Tragedija u Nišu: Nakon bebe preminula i rodilja od korone

Majku su stavili na respirator, ali je bila negativna na Covid 19 cijelo vrijeme. Međutim, na trijaži je imala temperaturu i obostranu bronhopneumoniju, zbog čega je ušla u Covid sistem
Vidi originalni članak

Trudnica (27) iz sela Orljane kod Niša koja je danima bila na respiratoru u sedmom mjesecu trudnoće, preminula je jutros, javlja Kurir.

Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja nerođene bebe, liječnici niškog Kliničkog centra su je jučer porodili carskim rezom. Žena je na svijet je donijela dječaka, međutim, on je ubrzo nakon rođenja preminuo, a dan kasnije preminula je i majka.

SAMO U KRUGU OBITELJI Uveli strože mjere za svadbe u Vukovarskoj, Capak objasnio: 'Braća, sestre, kumovi i to je to'

- Porođaj je obavljen danas u 10.30 sati, rođeno je muško dijete, prodisalo je, ali mu je saturacija odmah počela padati. Intubirano je, napravljena je reanimacija, ali je preminulo u 11.50 sati - rekla je jučer direktorica Klinike za dječju kirurgiju KC Niš Anđelka Slavković.

Majku su stavili na respirator, ali je bila negativna na Covid 19 cijelo vrijeme. Međutim, na trijaži je imala temperaturu i obostranu bronhopneumoniju, zbog čega je ušla u Covid sistem.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 22.07.2020.

    bit ce obitelj potpisala da pisu kako je umrla od korone samor adi izazivanja panike....kako je uopce umrla od korone a bila negativna na nju? niste normalni svi skupa

  • baba Luca 22.07.2020.

    Pa gdje je nestao razum i logika? Porodili su ju prije vremena jer je imala temperaturu.Novorođenće je umro od komplikacija preranog poroda. Rodilju su stavili na respirator. Je li se itko informirao kada , kako i zašto se smije i treba bolesnika staviti na respirator? Koliko taj stroj ošteti pluča ? Rodilja je bila stalno negativna na COVID19 ali ipak je u statistici umrlih od COVID-a. Pa ovo je prestrašno.

  • 21.07.2020.

    Ili su mediji gadno zabrljali ili zdravstveni djelatnici. Ovdje LZN j.

Komentiraj...
Vidi sve komentare