To je to što me zanima!

Tragedija u Sarajevu: Usmrtio ju je autom, a to isto jutro nosio joj je čokoladu u ordinaciju

Mlada liječnica liječila je Biberovićevu majku i brata i cijela obitelj ju je osobno poznavala. Biberović je tog kobnog dana oko 23 sata jurio na posao, radio je kao dispečer jednog taksi prijevoznika
Vidi originalni članak

Armin Biberović poznavao je mladu doktoricu Azru Spahić koju je usmrtio automobilom na pješačkom prijelazu u Sarajevu, prenosi Kurir.

Do stravične nesreće došlo je prije tjedan dana kada je Biberović na Marindvoru u Sarajevu Mercedesom usmrtio mladu liječnicu.

Teške ozljede zadobila je i njena kolegica, a građani Sarajeva zbog ove tragedije su i prosvjedovali na ulicama.

DVIJE SE BORE ZA ŽIVOT Pijan i bez vozačke naletio je Mercedesom na pješakinje u Sarajevu. Jedna je poginula

Biberoviću su odredili mjesec dana istražnog zatvora, a utvrđeno je da je automobilom upravljao pijan i bez vozačke dozvole koja mu je prethodno bila oduzeta.

Mlada liječnica liječila je Biberovićevu majku i brata i cijela obitelj ju je osobno poznavala. Biberović je tog kobnog dana oko 23 sata jurio na posao, radio je kao dispečer jednog taksi prijevoznika.

Da cijela priča bude još tragičnija tog istog jutra došao je u ordinaciju mlade liječnice po doznake oca svoje djevojke. Donio joj je i čokoladu, a ona ga je na odlasku potapšala po ramenu i rekla mu 'Vidimo se Deba'.

DVIJE ŽENE BORE SE ZA ŽIVOT Pijan i bez vozačke naletio je Mercedesom na liječnicu u Sarajevu. Tisuće prosvjeduju

Nakon što je skrivio nesreću pokušao je izvući mlade žene koje je udario autom, ali za Azru je bilo prekasno. Zbog obilnog krvarenja preminula je na mjestu nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • haris2017 04.06.2023.

    Šta je ona bila tražilla. I to u ovo vrijeme. Kada je on bio nju usmrtio. Zašto nije kao ovi svi ostali. Da je ona bio. I to u ovoj svojoj kući. Spavala. Kao i svi drugi. A ne da ona to bila u gradu. I to sa ovima svojima dvjema to prijateljicama. Samo pola sata ranije. Da je i ona krenula. Prema ovoj svojoj kući. Ne bih se ovo niti bilo desilo.

  • Lik iz Bajke 03.06.2023.

    Eto, užas

  • beluga48 03.06.2023.

    koji debeli gad

Komentiraj...
Vidi sve komentare