To je to što me zanima!

Tragedija u Slatini: Majka bebe preminula dok je čistila snijeg

I. D. (35) su ispred obiteljskog praga u snijegu pronašli članovi obitelji. Krenuli su je tražiti kada im je postalo čudno što se ne vraća. Izašla je van očistiti kućni prilaz
Vidi originalni članak

U virovitičko-podravskoj županiji prve pahulje snijega i niske temperature su odnijele još jedan život. Nakon što je jučer u Pitomači preminuo čovjek koji je čistio snijeg ispred svoje kuće, danas je na sličan način preminula mlada majka. 

U Slatini je danas preminula majka 17-mjesečne bebe I.D. (35) prilikom čišćenja snijega ispred svoje obiteljske kuće. Kako neslužbeno doznajemo, nesretna žena do sada nije imala nikakvih zdravstvenih tegoba niti je od bilo čega bolovala. 

Preminulu su ispred obiteljskog praga u snijegu pronašli članovi obitelji. Krenuli su je tražiti kada im je postalo čudno što se ne vraća, a izašla je samo na trenutak kako bi očistila prilaz od napadalog snijega. 

U Slatini je tijekom jučerašnjeg dana napadalo više od 30 cm snijega praćenog jakim vjetrom.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • DavidKončić 11.12.2012.

    KAKO JE OVO UOPCE MOGUCEEE?????????????????? nemogucee!! nemoguce!!

  • ZrinkoAmerl 11.12.2012.

    zalosno je sto je mlada majka morala cistiti snijeg...zar nije bilo nekog muskog da obavi to... pa i krepa ak treba cisteci ga???

  • Andy-BJ 11.12.2012.

    Nikada nisi dovoljno star,kada ostaneš bez majke...ali tako malo dijete,to je prestrašno...Sućut obitelji,a tu nesretnu ženu neka čuvaju anđeli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare