To je to što me zanima!

Tragedija u Zagrebu: Dječak se grudao i iznenada pao mrtav

Još ne znaju uzrok: Šokirana obitelj kaže da dječak (12) nije bio bolestan te da se bavio sportom. Uzrok smrti trebali bi znati nakon obdukcije u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Hajde, digni se, nemoj se zezati. Hajde, idemo se dalje igrati, govorila mu je vršnjakinja s kojom se grudao u petak navečer na livadi u zagrebačkom naselju Kozari bok.

No dječak (12) nije odgovarao. Ostao je ležati u snijegu. Djevojčica je brzo otrčala do svoje kuće, udaljene stotinjak metara, pozvati mamu. Za to vrijeme dječaku su u pomoć priskočili gosti i konobar kafića Heaven, koji se nalazi preko puta livade na kojoj su se djeca igrala. Pokušali su ga reanimirati do dolaska Hitne pomoći. Bez uspjeha. Nisu mu mogli pomoći ni djelatnici Hitne. Nakon što su ga više od pola sata pokušavali oživiti, morali su konstatirati smrt. Na mjesto događaja ubrzo je došla i policija. Utvrdili su kako na dječaku nema tragova nasilja. Njegovo tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu, gdje će se u ponedjeljak obaviti obdukcija. 
Tek tad obitelj će znati što se dogodilo njihovom dječaku. Shrvani roditelji nisu imali snage za razgovor. Osim njega imaju jednog starijeg sina i kćer staru samo nekoliko mjeseci. Dječakovi prijatelji pričaju da, koliko znaju, nije bio bolestan te da se uvijek bavio sportom.

- Često je igrao košarku na školskom igralištu. Išao je u šesti razred osnovne škole u Kozari boku. Svi ga ovdje poznaju. Tu je odrastao. Bio je jako dobar - ispričali su nam njegovi prijatelji.

Djevojčica koja je bila s njim kad je umro u subotu je bila u šoku.

- Cijeli dan samo sjedi i plače. Ništa nije ni jela. Poznaje ga od malena, bili su jako bliski. Svi smo ga poznavali. Bio je zaista divan dječak - izjavila nam je uplakana baka djevojčice.

Prijatelji su se u subotu od njega opraštali na Facebooku.

- Mi smo obitelj koja je ostala bez jednog brata. Nikad te nećemo zaboraviti. Kad se vratim u klupe, njega tamo više neće biti - napisala je jedna njegova prijateljica na svom “zidu”.





Idi na 24sata

Komentari 145

  • Luckalute 25.02.2013.

    Poznajem njegovu obitelj, poznavala sam i njega. Bio je uvijek nasmijan i dobar. ljudi držite se. <3

  • Nataly_1 25.02.2013.

    Pocivao u miru..neka te cuvaju andeli <3 a obitelji snage da izdrze da imaju snage:((((((((

  • FrodiGnc 25.02.2013.

    Vrati se kući Mihaele mi ne možemo bez tebe :'((( <3333

Komentiraj...
Vidi sve komentare