Obavijesti

News

Komentari 145

Tragedija u Zagrebu: Dječak se grudao i iznenada pao mrtav

Tragedija u Zagrebu: Dječak se grudao i iznenada pao mrtav
3

Još ne znaju uzrok: Šokirana obitelj kaže da dječak (12) nije bio bolestan te da se bavio sportom. Uzrok smrti trebali bi znati nakon obdukcije u ponedjeljak

VIDEO

Hajde, digni se, nemoj se zezati. Hajde, idemo se dalje igrati, govorila mu je vršnjakinja s kojom se grudao u petak navečer na livadi u zagrebačkom naselju Kozari bok.

No dječak (12) nije odgovarao. Ostao je ležati u snijegu. Djevojčica je brzo otrčala do svoje kuće, udaljene stotinjak metara, pozvati mamu. Za to vrijeme dječaku su u pomoć priskočili gosti i konobar kafića Heaven, koji se nalazi preko puta livade na kojoj su se djeca igrala. Pokušali su ga reanimirati do dolaska Hitne pomoći. Bez uspjeha. Nisu mu mogli pomoći ni djelatnici Hitne. Nakon što su ga više od pola sata pokušavali oživiti, morali su konstatirati smrt. Na mjesto događaja ubrzo je došla i policija. Utvrdili su kako na dječaku nema tragova nasilja. Njegovo tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu, gdje će se u ponedjeljak obaviti obdukcija. 
Tek tad obitelj će znati što se dogodilo njihovom dječaku. Shrvani roditelji nisu imali snage za razgovor. Osim njega imaju jednog starijeg sina i kćer staru samo nekoliko mjeseci. Dječakovi prijatelji pričaju da, koliko znaju, nije bio bolestan te da se uvijek bavio sportom.

- Često je igrao košarku na školskom igralištu. Išao je u šesti razred osnovne škole u Kozari boku. Svi ga ovdje poznaju. Tu je odrastao. Bio je jako dobar - ispričali su nam njegovi prijatelji.

Djevojčica koja je bila s njim kad je umro u subotu je bila u šoku.

- Cijeli dan samo sjedi i plače. Ništa nije ni jela. Poznaje ga od malena, bili su jako bliski. Svi smo ga poznavali. Bio je zaista divan dječak - izjavila nam je uplakana baka djevojčice.

Prijatelji su se u subotu od njega opraštali na Facebooku.

- Mi smo obitelj koja je ostala bez jednog brata. Nikad te nećemo zaboraviti. Kad se vratim u klupe, njega tamo više neće biti - napisala je jedna njegova prijateljica na svom “zidu”.





Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije