To je to što me zanima!

Tragedija: Žena i petero djece poginuli u eksploziji i požaru

Velika Britanija: U požaru u Londonu poginula je i 41-godišnja žena, djevojčice od 13, 14 i devet godina te dva dječaka od pet i dvije godine. Ne zna se uzrok požara
Vidi originalni članak

Šestero ljudi, od kojih troje djece, dvoje tinejdžera i žena, poginulo je u subotu u požaru u sjeverozapadnom Londonu. Požar je buknuo u prizemlju i proširio se na kat kuće, a gasilo ga je 30 vatrogasaca. Muškarac (51) i djevojka (16) uspjeli su pobjeći, no zadobili su opekline te su zbrinuti u bolnici. Djevojka je navodno u kritičnom stanju. Pretpostavlja se da su sve žrtve članovi iste obitelji. Poginula je 41-godišnja žena, djevojčice od 13, 14  i devet godina te dva dječaka od pet i dvije godine. Još se ne zna zašto je buknuo požar, a susjed je za Daily Mail ispričao da je čuo prasak, poput eksplozije te da u roku pet minuta cijela kuća bila u plamenu. 

- Surađujemo s vatrogascima kako bi ustanovili okolnosti požara, no trenutno ga tretiramo kao neobjašnjivog, rekao je glasnogovornik policije. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • walterbranisarajevo 25.09.2011.

    . ..IZGLLEDA DA SSE ZAPALLI"YOYO ENGLLESSKi KRALJEVSSKi PRIJEVOD UGOVORA GLLEDE USISSAVNJA NAŠE CRVENE NDH U NACISSTIČKU EUROPU. ..JaCCa JadranKA KoCCor. ..

  • norica 24.09.2011.

    Šta nas čeka,mislim da je Bog spasio ove duše! Da se ljudi boje Boga, bilo kojeg, bilo bi manje zla na ovom svijetu!

  • dtad112 24.09.2011.

    strašno:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare