To je to što me zanima!

Tramvaj izletio s tračnica na Borongaju i pokosio rub staze: 'Netko je mogao nastradati'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitatelji nam kažu da je i u jutarnjim satima bilo problema s tračnicama na okretištu Borongaj te da je bilo samo pitanje vremena kada će se ovako nešto dogoditi
Vidi originalni članak

Nas desetak bilo je u tramvaju, tek smo krenuli s okretišta, na prvom zavoju smo vidjeli kako je zadnji kraj tramvaja doslovce letio prema stazi i onda nas je dobro 'prodrmao' taj udarac. Svi smo se jako uplašili ali na sreću nitko nije ozlijeđen - ispričao nam je čitatelj koji se u tom trenutku nalazio u tramvaju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tramvaj izletio iz tračnica 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko 23 sata na tramvajskom okretištu Borongaj u Zagrebu, tramvaj broj 17 u smjeru Prečko, izletio je s tračnica te pokosio rub pješačkog dijela staze. Šokirani čitatelji koji su nam poslali video kažu kako je vozio prebrzo, no neki tvrde da je i ujutro bilo problema s tračnicama na tom istom mjestu. 

- Jutros kad sam bila na toj stanici, tramvaj također nije mogao krenuti jer je bilo nekih problema s tom prugom, no poslije su tramvaji vozili normalno ali sporije. Večeras također se nađem na istom mjestu i tramvaj mi pred očima izleti s tračnica. Srećom pa nije bilo puno ljudi, mogao je netko nastradati. Cijela zadnja strana je iskočila s tračnica i pokosila stazu, kamenje je letjelo posvuda - ispričala nam je čitateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MUCO! 24.03.2021.

    Aha da, to su oni zetovci koji idu punom brzinom u zavoj, letači kojima je jedino bitno da što prije završe radnu smjenu.

  • delijano 21.06.2020.

    Nisu tramvaji preteski ve oni radnici sto rade i odrzavaju prugu neka smanje alkohol i birte kad su na radnom jesto pa nam se nece to desavati

  • Jadni_Mi 21.06.2020.

    Frajer je driftao s tramvajem hahaaha :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare