To je to što me zanima!

Tramvaji se vraćaju na Trg bana Jelačića! Nazad su u četvrtak...

Iz ZET-a su nadodali su kako se ukidaju izvanredne autobusne linije 608 i 611, a vraća se linija 13, dok se linije koje su išle izmijenjenim trasama sad vraćaju na uobičajenu rutu
Vidi originalni članak

Tramvaji se vraćaju u strogi centar Zagreba!

- Nakon što su stručne službe izvršile detaljne preglede i otklonile opasnosti koje su prijetile nakon potresa, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti tramvajskih kolosijeka i naponske mreže, kao što je danas najavljeno na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a što je ranije najavio i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, od četvrtka, 2. srpnja, tramvaji će ponovno voziti Jurišićevom, Ilicom, Praškom i Trgom bana Josipa Jelačića - napisali su iz ZET-a u priopćenju.

Nadodali su kako se ukidaju izvanredne autobusne linije 608 i 611, a vraća se linija 13, dok se linije koje su išle izmijenjenim trasama sad vraćaju na uobičajenu rutu. 

- U tijeku su još završni radovi na redovnom održavanju kolosijeka na središnjem gradskom trgu, a koji ne utječu na prometovanje tramvajskih linija. Sve linije vozit će prema važećem ljetnom redu vožnje, koji je dostupan ZET-ovoj internetskoj stranici.

Također su pozvali sve putnike da se pridržavaju obveznog nošenja maski u javnom prijevozu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dadaizcentragrada 01.07.2020.

    Jučer pustili pokusni tramvaj iz Praške preko Trga. Vozio ko po jajcima,o cviljenju tračnica da ne pričam. Kad krene horda tramvaja,a strujni vodovi priheftani za oštećene zgrade,a još uvijek se tresemo. Dovoljno???

  • Lidija D 01.07.2020.

    Ako ogranice brzinu voznje i dok se ne pocnu kaznjavati vozaci tramvaja koji manijakalno i divljacki voze hmmm...mozda i voznja potraje. Nije mi jasno jel itko kontrolira ta fu***ng vozace kako voze....?

  • realista 7 01.07.2020.

    ti je voznja , krenes u zraku nervoza hoces li doci do sljedece stanice

Komentiraj...
Vidi sve komentare