To je to što me zanima!

Transakcija: Vipnet preuzima B.net za čak 690 milijuna kuna

Završetak transakcije se očekuje u drugoj polovici 2011. godine, a podložna je odobrenju Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, naglasili su u Vipnetu
Vidi originalni članak

Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta, Bernd Schmutterer, financijski direktor i član Uprave Vipneta te Michael Gerbavsits, predsjednik Uprave BEWAG-a i Reinhard Schweifer, član Uprave BEWAG-a, potpisali su ugovor kojim će Vipnet steći 100 posto vlasništva u B.net-u. 

Ukupna operativna vrijednost transakcije uključujući i preuzimanje ukupnog duga iznosi 93 milijuna eura, odnosno 690 milijuna kuna. Završetak transakcije se očekuje u drugoj polovici 2011. godine, a podložna je odobrenju Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, kažu u Vipnetu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_107183 08.06.2011.

    e, sad neka još malo spuste cijene :). Bio sam korisnik B-NET-a, i zadovoljan sam bio, cijene solidne. Jedino su me napizdili kada su me zvali svakih tjedan dana da uzmem paket 3D, nakon 5-6 dosadnih agenata koji su me pokušali nagovoriti otkazao sam ugovor (jedini razlog zašto sam prekinuo ugovor, inace su ok :D)

  • ivanche_1 08.06.2011.

    male lopuze (b net ) presle u VELIKE LOPOVE ( vip net )

  • pa šta je 08.06.2011.

    mogu oni potpisivat i poskupljivat kolko hoče ja potpiso sa b netom i točka

Komentiraj...
Vidi sve komentare