To je to što me zanima!

Traže da se Roka oslobodi za silovanje kolegice u Podstrani

Završnim riječima obrane i tužiteljstva danas je u Splitu okončano suđenje Roku Šimcu, koji je prema optužnici silovao i pokušao ubiti kolegicu s fakulteta
Vidi originalni članak

Završnim riječima obrane i tužiteljstva danas je u Splitu okončano suđenje Roku Šimcu, koji je prema optužnici silovao i pokušao ubiti kolegicu s fakulteta na tulumu u Podstrani.

Odvjetnik Željko Gulišija od sudskog vijeća je zatražio da Roka oslobode optužbi za silovanje jer djevojku nije prisilio na odnos. Također je rekao kako bi primjerenija osuda bila za nanošenje teških tjelesnih ozljeda iz nehaja, a ne za ubojstvo u pokušaju. Tužiteljstvo i zastupnik oštećene djevojke, međutim, smatraju da su Roku djela itekako dokazana tijekom suđenja i da ga za njih treba osuditi. 

Krvavi tulum u studenom 2012. godine u Podstrani zgrozio je cijelu javnost nakon što je djevojka dopremljena u bolnicu na granici iskrvarenja te sa strašnim ozljedama unutarnjih i reproduktivnih organa. Liječnici su joj uspjeli spasiti život, no ni nakon mnogobrojnih vještačenja struka se nije nikako mogla usuglasiti je li Roko djevojku ozlijedio rukom ili nekakvim pomagalom. Glavni akteri ove tragedije nisu baš pomogli u rasvjetljavanju samog slučaja jer se nisu sjećali što se točno događalo nakon što su ostali sami u kući. 

Proglašenje presude zakazano je za ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Gena Vava 01.10.2015.

    Pa da, treba ga osloboditi i još nagraditi....

  • Donald Dack 01.10.2015.

    E moj momak! Da sam ja Tata te dijevojke bez obzira sta sud rekao ti nebi vise hodao!

  • veoma opasna figura 01.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare